1. Battlefield 1 'They Shall Not Pass' tijdelijk gratis

Battlefield 1 'They Shall Not Pass' tijdelijk gratis

Kom jij erlangs?

De Battlefield 1-uitbreiding They Shall Not Pass is tijdelijk gratis voor alle spelers. De dlc kan gratis aangeschaft worden via Origin, de PlayStation Store en de Microsoft Store.

Deze aanbieding geldt voor alle eigenaars van Battlefield 1 en is niet gelimiteerd aan mensen met EA Access of Origin-leden. De aanbieding loopt nog voor twee weken, dus dowloaden voor het te laat is. De volprijs is 14,99 euro.

De uitbreiding is sinds 28 maart te spelen en voegt nieuwe wapens, maps, voertuigen en operaties toe. Ook wordt het Franse leger geïntroduceerd. Overigens is de titel "They Shall Not Pass", de strijdkreet van het Franse leger in de strijd om Verdun.

Dit artikel delen

Over de auteur

Arran Winmai Met veel liefde speel ik games als Horizon Zero Dawn, Dishonored en Fallout 3. Race- en sportgames zijn niet echt mijn ding, maar gelukkig zijn er genoeg andere genres!

Reacties

  • omg EA word steeds erger. dus eerst mensen de season pass laten kopen. nu kan je die kopen voor 12.50 terwijl het op het begin 50 euro was!! en nu opeens is de laatste dlc die sinds kort uit is. gratis….. ik heb er geen woorden meer voor. wauww
  • @Dealer X

    Hebben ze ook bij BF4 en hardline gedaan. Verrassend is het niet.
  • Idd, dit is totaal niet verrassend. Daarnaast is alles wat net uit is duurder. Games worden ook naarmate ze ouder worden goedkoper.

    Daarnaast is dit natuurlijk een incentive om de base game te verkopen. Ze maken het niet voor niets gratis.
  • @Dealer X: Tja.. naar mate de tijd vordert worden producten nou eenmaal goedkoper. Een tv die 1,5 jaar geleden 1500 euro kostte is nu ook niet meer dan 700 waard. Zo gaan die dingen..
  • De dlc they shall not pass is de eerste dlc hoor en dus al meer dan een jaar beschikbaar. Wel leuk van ea om zoiets gratis weg te geven.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren