1. Nieuwe maps en chapter voor Battlefield 5 aangekondigd

Nieuwe maps en chapter voor Battlefield 5 aangekondigd

De maps komen in juli, Chapter 5 aankomende herfst

Er zijn twee nieuwe maps en een vijfde hoofdstuk voor Battlefield 5 aangekondigd vanavond.

De maps heten Marita en Al Sun Dan. Laatstgenoemde is een verlaten, open omgeving waar grootschalige gevechten gehouden kunnen worden. Marita bestaat uit een bergdorpje met veel closed combat in nauwe straatjes.

Chapter 5 draait om de Pacific en het gevecht tussen de Verenigde Staten en het Japanse Keizerrijk. Er komen drie nieuwe maps uit voor dit hoofstuk. Chapter 5 moet dit najaar verschijnen.

Dice liet verder weten dat de max rank van Battlefield 5 dit jaar van 50 naar 500 verhoogd wordt, en binnenkort moeten privéwedstrijden gespeeld kunnen worden. Tot slot komt Battlefield 5 vandaag beschikbaar in de vault van EA Access en Access Origins. De game komt ook op EA Access beschikbaar wanneer de service op PlayStation 4 lanceert.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Dat trailer commentaar klinkt altijd alsof ze het nieuwste wasmiddel aan het aanprijzen zijn. Het wasmiddel wast steeds witter (wat volgens reclames al niet witter kon 50 jaar geleden volgens reclames in die tijd) en met elke versie van een game gaan we de ultimate versie van een game of gamemodus ervaren xD En die "power of Frostbite" is een van de grote redenen dat Anthem in de situatie zit waar ze nu in zitten.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren