1. Update: Battlefield 5 krijgt weer Wake Island-map

Update: Battlefield 5 krijgt weer Wake Island-map

In december

Update: De update voor Battlefield 5 is live gegaan en brengt gelijk twee mappen, waarvan één bekende. De klassieker Iwo Jima, die eerder al te zien was in de trailer hieronder, en de nieuwe map Pacific Storm. De update bevat ook nieuwe wapens en meer. Verder is er bevestigt dat Wake Island terugkeert naar Battlefield in december. Lees hier de volledige details van de update. Ondanks het feit dat EA dus heeft aangekondigd de focus te leggen op Apex Legends en besloten heeft om geen nieuwe Battlefield game uit te geventijdens het komende jaar, worden fans van de franchise niet in de kou gelaten.

Origineel:DICE heeft een trailer vrijgegeven van de nieuwe Battlefield 5-uitbreiding genaamd War in the Pacific. In de korte video wordt onder andere gehint naar de klassieke Wake Island-map.

De gratis uitbreiding van Battlefield 5 introduceert drie nieuwe maps en twee van deze maps komen Battlefield-fans wellicht bekend voor. Zo wordt Iwo Jima aan de first person shooter toegevoegd, deze map was voor het eerst speelbaar in Battlefield 1942 en gaat naar alle waarschijnlijkheid een comeback maken in Battlefield 5. Daarnaast wordt er gehint naar misschien wel de meest iconische Battlefield-map, Wake Island. Aan het einde van de video zien we het eiland in een vogelvlucht voorbij komen.

War in the Pacific is het vijfde hoofdstuk van Battlefield 5 en voegt twee nieuwe facties toe aan de game. Volgens de ontwikkelaar wordt de uitbreiding één van de grootste die de game na de release heeft ontvangen.

Battlefield 5 War in the Pacific is vanaf 31 oktober gratis te downloaden.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

  • Nice, de cinematic is leuk gemaakt
  • Helaas blijft het progressie systeem zo saai als de pest. Heb je alles max rank ? Heb je alleen weaponskins en credits over als je buiten de Tides of war speel. Tijdens de Tides of war is het een verplicht nummertje om elke week een paar keer te spelen voor een wapen of skin, joepie !

    Ik mis zo het oude systeem. Lekker bergen opdrachten om wapens en scopes te unlocken wanneer je maar wilde.
  • @ShadowhunterrX
    je kunt je rank al verhogen naar 1000 nu. Dat is al een maand geleden. Ze hebben dat geupgraded

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren