1. Gerucht: Battlefield 6-multiplayer bevat 128 spelers

Gerucht: Battlefield 6-multiplayer bevat 128 spelers

Game zou eind dit jaar verschijnen

Eind dit jaar zou Battlefield 6 wel eens kunnen verschijnen en een multiplayermodus met 128 gelijktijdige spelers kunnen bevatten.

Dat blijkt uit een nieuwe video van Tom Henderson, die ook wel bekendstaat als The LongSensation. Eerder heeft hij al correcte informatie over Battlefield en Call of Duty gelekt.

De nieuwe Battlefield-game zou dus 128 spelers per potje kunnen hebben, waar vorige Battlefield-games een maximum aantal spelers van 64 hadden op consoles. Ook zou EA battle royale overwegen voor de game. Tot slot zou de nieuwe Battlefield veel inspiratie halen uit Battlefield 3, een van de meest geprezen games in de reeks.

Electronic Arts heeft al laten weten dat Dice aan een nieuwe Battlefield-game werkt, maar nog niet dat de game Battlefield 6 heet. Ook is het nog niet bevestigd dat de game eind dit jaar uitkomt. De video met de geruchten is hieronder te zien.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Ik heb tot laten we zeggen 2014 veel COD gespeeld. Daarna begon t me te vervelen en ben ik een paar keer bij Battlefield wezen kijken, maar op de een of andere manier heeft t me nooit echt weten te bekoren.

  Ik hoop dat ik deze generatie weer eens gemotiveerd wordt om een toffe fps te spelen. Dat heb ik echt al erg lang niet meer gedaan.
 • @Luigi1985

  Battlefield 4 uit 2013 was echt een pareltje. Een stroeve launch, maar met patches geweldig geworden. Dat niveau hebben ze echter niet meer te weten evenaren.
 • @Silverwolf

  Ik denk dat ik deel vijf gespeeld heb en een keer een bad company.
 • @Luigi1985 Battlefield V was naar mijn mening echt een van de slechtste uit de serie.

  Het moet je ook wel liggen hoor, als je wat van snellere, kleinere combat houdt is CoD ideaal, Battlefield is vooral leuk voor het grootschalige.
 • We hebben een goede moderne Battlefield nodig, want Call of Duty gaat na Modern Warfare weer bergafwaarts met Cold War. Dus hopelijk wordt dit wat.
 • @CerandoX.nl
  Had pas geleden de Zombies Cold War trial gedaan. Merkwaardig hoeveel bugs/crashes die game nu nog heeft..

  Het is inderdaad tijd voor een waardige opvolger van Battlefield 4.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren