1. Battlefield 6 moet ergens deze lente worden onthuld

Battlefield 6 moet ergens deze lente worden onthuld

Game moet eind dit jaar beschikbaar komen

De nieuwe Battlefield-game moet ergens gedurende deze lente worden onthuld.

Het vervolg op Battlefield 5 heeft nog geen officiële naam, maar EA maakte eerder al bekend dat Dice aan het spel werkt. Tijdens de presentatie van de kwartaalcijfers van EA gisteren liet CEO Andrew Wilson weten dat meer informatie over het spel gedurende "de lente" moet verschijnen. Daarbij herbevestigt hij dat de game rond de feestdagen van dit jaar beschikbaar moet komen.

Eerder gingen er al geruchten dat de nieuwe Battlefield multiplayergevechten voor 128 spelers krijgt. Wilson leek hier gisteren ook naar te hinten. De game "maakt volledig gebruik van de kracht van de volgende generatie consoles om gigantische en meeslepende gevechten tot leven te roepen, met meer spelers dan ooit tevoren."

Wilson vervolgt: "De game bevat maps van ongekende schaal. De nieuwe Battlefield bevat alle vernietiging, mogelijkheden voor spelers en gevechten met voertuigen en wapens waar de franchise om bekend staat, en verheft dat naar het volgende niveau."

Wilson liet na aanhoudende vragen weten verder nog geen details te kunnen geven. "Wel geloven we dat het een nieuwe generatie voor Battlefield-games en -fans in gaat luiden."

Battlefield V

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Volledig de kracht van next-gen? Ben benieuwd of die dan daadwerkelijk niet uit komt op de One/PS4. Qua sales lijkt het mij onrealistisch, en heb altijd het gevoel dat crossgen titels niet het maximale uit de volgende generatie halen.
  • @Gaaiz BF6 word alleen voor next gen idd en pc uiteraard hehe
  • @Gaaiz
    Ik denk dat ze niet veel keus hebben dan alleen next-gen te doen, als ze er echt iets nieuws van willen maken.
  • Ik heb zin in deze game, maar ik krijg de kriebels als ik de naam Andrew Wilson hoor. Wat een enge vent.
  • Heb echt zin in een next gen battlefield, hoop dat het even goed of beter gaat worden dan battlefield 4.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren