1. Battlefield V-onthulling is aanstaande woensdag

Battlefield V-onthulling is aanstaande woensdag

Met Trevor Noah als presentator

Komende week onthullen EA en Dice de game Battlefield V via een livestream.

De Battlefield V-onthulling is op 23 mei om 23:00 uur Nederlandse tijd. De onthulling is te zien via YouTube en Twitch, onder andere via onderstaande livestream. Trevor Noah, de presentator van The Daily Show, presenteert de onthulling.

Het is niet bekend of de 'V' in de titel voor vijf staat, of mogelijk als afkorting voor een ander woord. Sowieso ontbreken nog alle details over de aankomende shooter. Meer informatie volgt op 23 mei.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

 • We are pleased to announce Battlefield: Lootboxes


  Ze moeten wel met een heel erg interessante setting komen willen ze mij nog warm maken voor een nieuwe Battlefield.
 • @Meta_coola

  Gelukkig zal het succes van de Battlefield serie niet afhangen van het feit of ze jou wel of niet warm krijgen. Maar toch bedankt voor de informatie.
 • @Breadmanz
  Nou BF1 heeft veel spelers doen stoppen hoor. Niet iedereen is even blij met de setting van BF1.

  En terecht…
 • @Soon.

  Mooi om te zien dit. De hele wereld was kneitertje hyped toen Dice bekend maakte wat de setting in WO1 was en nu claim je dat niet iedereen niet even blij is met de setting van BF1…Ik vraag me af waar je die info vandaan haalt.

  Dice vertrouw ik wel met dat dit goed komt, die mensen hebben er net ff iets meer verstand van dan jij of ik. Het enige waar ik bang voor ben is dat EA weer een of ander dom lootsysteem er doorheen stampt.
 • @Breadmanz

  Er zijn zoveel meer redenen waarom mensen zijn afgehaakt van bf1. En setting was daar geen van.

  Stukjes balans. De eenvoudige gunplay. Granaten spam….

  Kan nog wel doorgaan. Om te zeggen dat bf1 een slecht deel is, gaat mij te ver. Maar als aanhanger van de serie vindt ik bf1 een flinke tegenvaller.
 • @Gitaarlapzwans

  De gun play van 3 en 4 waren nog eenvoudiger, college nade en spray fest, ik had ook een k/d van 2,8 en ik ben niet bepaald pro, in bf1 is het allemaal net wat moeilijker door de single shot rifles, of dat ook persoonlijk is weet ik niet, bij de vorige 2 games haalde ik met gemak 30 kills per potje zonder dood te gaan, met fb 1 ben ik na 5 kills al een keertje dood gegaan
 • @Spliffire
  De haat op hardcore is ook onzin. Omdat het moeilijker wordt loopt men ineens te huilen. Ik vind het persoonlijk wel tof, nu heb je niet - in tegenstelling tot core - al die mafklappers die ala rambo maar overal doorheen rennen. Het gebrek aan namen boven teammates op hardcore is daarnaast ook gewoon een kwestie van wennen, als je jezelf aanleert om de kleuren van de outfits te gebruiken als hulpmiddel is het allemaal niet zo lastig.
  Over de klachten over one-shot sniper kills op hardcore kan ik mij overigens wel iets voorstellen.
 • @Spliffire

  Ik weet niet of bf3 en 4 makkelijkere gunplay hadden. Buiten het feit dat je pinpoint moest zijn, had je ook nog andere factoren die slechte van goede spelers onderscheide. Zoals het controleren van je recoil. In bf1 voelt het allemaal een beetje random aan.

  Ik héb de games zowel op pc als consoles gespeeld en bf3 was echt niet makkelijk op de console.
 • Het hele lootbox fiasco heeft het vertrouwen in EA flink beschadigd, daarom moeten ze ook wel met iets goeds komen. Daarnaast werd de setting van BF1 initieel gezien goed ontvangen, maar waren veel spelers er snel op uitgekeken. Meta_Coola is niet de enige dus.

  Het argument dat DICE er meer verstand van heeft en je ze moet vertrouwen is lachwekkend. Laat je altijd andere mensen voor jou denken?
 • Dit mag wel de allerbeste Battlefield ooit zijn voor ik nog een EA game koop. Ik ben Battlefront nog niet vergeten.
 • @Razgriz18

  Idd. Never forget.

  EA is mij net iets te arrogant
 • Zo snel al? ik moet nog beginnen met Battlefield 1
 • Inmiddels al een week bekend dit nieuws maar ik ben blij dat het bijna zover is!! :)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren