1. Battlefield V open bèta gaat begin september van start

Battlefield V open bèta gaat begin september van start

Dice laat weten welke verbeteringen het doorvoert

De open bèta van Battlefield V begint in september dat wordt in een officieel bericht op de website vermeld. Momenteel krijgt men een 404 error wanneer er naar de link wordt genavigeerd en de gehele pagina blijkt offline te zijn gehaald Deze is via een omweg echter nog te bereiken.

In het bericht stond dat ze verbeteringen aan het doorvoeren zijn naar aanleiding van de gesloten bèta die vorige maand te spelen was. Er wordt ook een nieuwe build getoond tijdens Gamescom en vervolgens komt in begin september een open bèta beschikbaar.

Daarnaast wordt er door Dice vertelt welke veranderingen ze precies willen doorvoeren. Ten eerste wordt het revive-systeem aangepast. Zo gaat het minder onhandig aanvoelen en moet het reviven van medespelers als men geen medic is, 2,5 seconden sneller gaan.

Ten tweede worden er veranderingen doorgevoerd ten aanzien van de munitie. Zo veranderd Dice de hoeveelheid ammo waar spelers mee beginnen en hoeveel ammo wordt verkregen bij het looten.

Ten derde krijgt men minder voordeel bij het aanvragen van versterkingen. De kracht van de V-1 raket wordt namelijk minder sterk. Alhoewel het volgens Dice wel de bedoeling is dat een potje Conquest aan het einde moet escaleren door het aanvragen van versterking, is het momenteel net iets te veel. De explosieradius van de raket en de mogelijkheid hoe tegenspelers eventueel tegenmaatregelen kunnen nemen tegen deze raket wordt onderzocht.

Battlefield V

Ten vierde tweakt Dice aan de 'Time To Kill' (TTK). Dit is de tijd waarbij je weet waar een tegenstander vandaan schiet en hoe lang het duurt om deze tegenstander uit te schakelen. Dice heeft tegenstrijdige feedback hierover ontvangen, dus gaat zich verdiepen in de gameplay en onderzoeken hoe dit verbetert kan worden. Tenslotte meldt Dice dat wapens en gameplay in het algemeen ook gebalanceerder worden.

Waarom de pagina precies offline is gehaald, is niet duidelijk. Er is wel een andere pagina op de Nederlandse Battlefield-site te vinden die de gesloten bèta samenvat. Deze pagina bestaat voornamelijk uit quotes van fans die de bèta prijzen en wordt er niet gesproken over de veranderingen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Pablo_Bool Ik ga graag eindeloos dood in Dark Souls en speel nog steeds intensief Call of Duty 4 (mods) op de pc. In Fortnite: Battle Royale mag je mij ook graag komen afschieten. Daarnaast duik ik graag in obscure technoplaten rond de jaren 90

Reacties

  • Die punten die ik daarnet leest mogen ze van mij aanpassen ja. Wat ze ook nog aan dat revive mogen doen is het lichtblauwe injectie symbool. Die is lastig te zien in maps waar het zo licht is, bijv, Narvik. Mijn voorkeur is de zwart witte schedel van BF1, die is veel duidelijker te zien in maps waar het nacht en dag is.
  • Ik zit er klaar voor alleen hopen dat je niet gelijk dood wordt gesnipt door kempers.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren