1. Battletoads en Age of Empires 3 Definitive Edition krijgen keuringen in Australië

Battletoads en Age of Empires 3 Definitive Edition krijgen keuringen in Australië

Nog een keuring voor Age of Empires-remaster

De games Battletoads en Age of Empires 3 Definitive Edition hebben allebei een leeftijdskeuring gekregen in Australië. Dat blijkt uit twee documenten bij de Australische keuringsinstantie.

Dit is niet de eerste leeftijdsclassificatie die Age of Empires 3 Definitive Edition heeft ontvangen. In Brazilië had de remaster al een leeftijdskeuring voor 12 jaar en ouder gekregen. Nu is er een tweede classificatie in Australië opgedoken. Bij dezelfde instantie is er ook een leeftijdskeuring voor de Battletoads ontdekt. Beide games hebben een PG-keuring (Onder ouderlijk toezicht) ontvangen.

Age of Empires 3 Definitive Edition bevindt zich op dit moment al een lange tijd in een gesloten bèta. De nieuwe Battletoads-game moest eigenlijk vorig jaar al verschijnen, maar is nooit uitgekomen. De (nieuwe) releasedata van de remaster en nieuwe Battletoads-game zijn vooralsnog onbekend. Als deze classificaties kloppen komt er binnenkort mogelijk meer informatie over beide games. Aanstaande donderdag houdt Microsoft een presentatie over nieuwe Xbox-games, waar vermoedelijk meer over deze titels wordt gedeeld.

Age of Empires 3 rating
Battletoads rating

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

 • Neem niet aan dag Battletoads vd week getoond gaat worden. Misschien in de pre show.
 • @smaakmaker

  Waarom niet? Dat is voor mij juist één van de Xbox games waar ik naar uitkijk!
 • @PietS.

  Omdat dit gaat over de next gen games en ik zie battletoads geen next gen titel zijn. En volgens mij wordt dit niet zo beste game. Wat ik van de previews vernam. Maar misschien is het verbeterd.
 • @smaakmaker

  Zijn niet alle XSX games gewoon speelbaar op alle X1 varianten? Halo bv. ook?
 • @PietS.

  Ja dat is ook waar maar mag hopen dat Xbox met betere dingen op de proppen komt dan Battletoads want de previews vorig jaar waren niet heel positief.
 • @smaakmaker

  Al laten ze maar een release datum zien, dan vind ik het al goed.

  Verder hoop ik op een Cuphead DLC release datum, Tunic info & Everlast info.

  Ijdele hoop: IETS m.b.t. Banjo, een nieuwe Fable game & een nieuwe SP game (nieuwe of bestaande IP maakt me niet echt uit).
 • @PietS.

  Ja Banjo kazooie sws dan spring ik echt de lucht in. en hoop ook ooit nog op een Conker bad fur day 2. En ja Fable en Sp een toffe game.

  En ik hoop dat ze battletoads flink verbeterd hebben zie je wel we zitten soms wel op dezelfde lijn haha 😜
 • @smaakmaker

  Ja, een nieuwe Conker game zou ook echt top zijn!

  Soms inderdaad wel ja! 😜
 • @smaakmaker

  Juist wel! is al enige tijd in ontwikkeling.
 • @smaakmaker
  Korte trailer, meteen na de show de Gamepass in. Zou best leuk zijn, maar zal idd niet veel tijd in beslag nemen.
 • Vroeger veel Battletoads gespeeld, maar ik word er totaal niet enthousiast van. Krijg het gevoel dat de gameplay niet meer van deze tijd is. Streets of Rage 4 werd echter ook zeer enthousiast ontvangen, dus we zullen zien.
 • @Gaaiz

  Dat heb ik ook een beetje. Vroeger dol op battletoads en streets of rage en al die games. Maar in deze tijd doet het mij niet heel veel.

  Wie weet kunnen ze er wat leuks van maken.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren