1. Bayek is nu vrij te spelen in Assassin's Creed Odyssey

Bayek is nu vrij te spelen in Assassin's Creed Odyssey

Black Wind-schip weer terug als zijmissie

In Assassin's Creed Odyssey is het nu mogelijk om Origin's-protagonist, Bayek vrij te spelen. Via de Ubisoft Club-app is Bayek te downloaden. Ook is het Black Wind-schip weer terug om als zijmissie te spelen.
Odyssey

Bayek is te gebruiken als luitenant voor je schip in Odyssey. Net als in eerdere games is het mogelijk om via de Ubisoft Club-app kostuums uit voorgaande Assassin's Creed-games te krijgen. Ook Syndicate-personage Evie Fry was al eerder te verkrijgen om als luitenant te gebruiken in Odyssey.

Na het gemis door technische fouten, is het Black Wind-schip weer terug om als zijmissie te spelen. Na het kiezen van de missie is het schip in het water te vinden om te verslaan en zo nieuwe zeilen te verdienen.

Odyssey

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

  • Hebben ze hier ook een lore voor dat deze personages kunnen? Animus heeft een update gekregen om mensen te downloaden? Het is een legit vraag.
  • @mightybundy

    Nee dit is gewoon een variant op de legacy Costumes van de vorige delen inplaats van een pak kan je nu een aantal oude gediende als scheeps luitenanten gebruiken.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren