1. PS4- en XOne-versies Bayonetta en Vanquish officieel onthuld

PS4- en XOne-versies Bayonetta en Vanquish officieel onthuld

De Bayonetta & Vanquish 10th Anniversary Bundle

Het is officieel: Bayonetta en Vanquish komen op 18 februari naar PlayStation 4 en Xbox One.

Beide spellen worden speelbaar in 4k en 60 fps en het lijkt om de eerder verschenen pc-versies van de games te gaan. Vorige week lekte het bestaan van deze games op Xbox One al uit, maar nu is het officieel bevestigd.

Beide games komen ook in een bundel beschikbaar, genaamd de Bayonetta & Vanquish 10th Anniversary Bundle. Deze is ook fysiek verkrijgbaar en komt in een steelbook met nieuwe artwork van beide games.

Beide spellen zijn oorspronkelijk ontwikkeld door het Japanse PlatinumGames, dat eerder dit jaar Astral Chain uitgaf. Bayonetta heeft een vervolg gekregen dat exclusief op de Wii U en Switch verscheen, en een derde deel is voor Switch in de maak. Van Vanquish is nooit een vervolg verschenen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Vanquish blijft een mooie parel uit de PS3 tijd, erg jammer dat het qua succes toch wel geflopt was, had graag een deel 2 gezien.
  • Vanquish is een van de backwards compatible games die nog altijd op m'n Xbox One geïnstalleerd staat. Wil die nog altijd spelen. Weet nog wel dat ik vroegah die demo kapot speelde.

    Hopelijk is (digitaal) de remake apart verkrijgbaar, dan pik ik m wellicht een keer op. Geen zin om te betalen voor Bayonetta die ik toch niet ga spelen.
  • Vanquish is wel cool. Bayonetta vond ik tegenvallen
  • Bayonetta is echt heel vet! Kan niet wachten op deel 3! :D
  • Nice. Ik heb vanquish ooit alleen een half uur gespeeld in eerste missie. Was tof maar er lagen toen meer games. Bayonetta 1 heb ik vermoedelijk 6 keer uitgespeeld en is voor mij de beste hack/slash game ooit gemaakt. Nu met betere gfx pak ik m nog een keer op denk ik.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren