1. Beach Buggy Racing 2 uitgebracht voor Tesla-auto's

Beach Buggy Racing 2 uitgebracht voor Tesla-auto's

Game nu verkrijgbaar in Tesla Arcade

Beach Buggy Racing 2, van ontwikkelaar Vector Unit, is vanaf vandaag speelbaar in Tesla-auto's. Dit maakt Tesla bekend via een Twitter-bericht.

Met Beach Buggy Racing 2 kunnen spelers in de auto racen met besturing van de pedalen en stuur binnen de auto zelf. In het betreffende Twitter-bericht is te zien dat spelers de beschikking krijgen over een speciale Tesla-auto in de game.

Binnen de kartgame zijn in totaal 22 racebanen beschikbaar evenals verschillende personages die vrijgespeeld kunnen worden. Spelers die geïnteresseerd zijn in de game kunnen tot 30 juni de showrooms van Tesla bezoeken om de Arcade uit te proberen. Naast Beach Buggy Racing 2 beschikt de Tesla Arcade over klassiekers, zoals Atari's Missile Command en Asteroids. Daarnaast onthulde Elon Musk tijdens E3 dat Cuphead toegevoegd wordt aan de Tesla-auto's.

Dit artikel delen

Over de auteur

Rick Bloemzaad Redacteur bij Gamer.nl en Insidegamer.nl. Houdt van zowel moderne games als klassiekers. Van Overwatch en Mario Kart 8 Deluxe tot Super Mario 64 en GTA 2.

Reacties

  • Het blijft wel leuk dat ze dit soort dingen doen, ooit zal ik misschien, als dit electrische gebeuren daadwerkelijk doorzet, over moeten stappen naar een EV maar ik voel te weinig plezier en emotie om nu al voor een Tesla te gaan. Ondanks dat ik er goedkoper mee uit ben in het geval van een model 3. Geïntegreerde games spelen in de auto is een leuke extra, maar voor nu knal ik nog wel door met benzine en neem ik in een noodgeval wel de Switch mee!
  • Ik ga hem gelijk downloaden!
  • lekker voor de banden

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren