1. Beelden van Call of Duty: Black Ops Cold War-multiplayer gelekt

Beelden van Call of Duty: Black Ops Cold War-multiplayer gelekt

Beelden tonen een nieuwe modus

Er zijn gameplaybeelden van de multiplayer van Call of Duty: Black Ops Cold War gelekt.

Hoewel de multiplayer pas aanstaande woensdag officieel wordt onthuld, spelen diverse streamers de game blijkbaar al. Eén van die streamers zond per ongeluk te vroeg gameplay uit, dat nu op diverse plekken te bekijken valt - al haalt Activision regelmatig de video's weg.

In de gameplay is een multiplayerwedstrijd te zien in een nieuwe modus waarin spelers VIPs moeten verdedigen, terwijl een ander team de VIPs probeert te redden. De map lijkt gebaseerd op Miami.

Call of Duty: Black Ops Cold War speelt zich na de eerste Black Ops af en draait om de klopjacht op Sovjetspion Perseus. De game schakelt net als het eerste deel tussen de jaren tachtig en de Vietnamoorlog. Verschillende bekende personages keren terug, zoals Mason, Woods en Hudson. De game bevat een multiplayer- en Zombies-modus. Verder is Warzone geïntegreerd in de game, met een battle pass-systeem en gratis content als wapens.

Call of Duty: Black Ops Cold War verschijnt op 13 november voor PlayStation 4, Xbox One en pc. De game komt ook naar de PlayStation 5 en Xbox Series X.

Call of Duty Black Ops Cold War

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Moeten we lekken tegenwoordig niet gewoon vertalen met “vrijgeven”? Er lekt tegenwoordig zoveel dat ik me afvraag of het echt gelekt is of dat die term gewoon meer “buzz” creëerd…
  • Ziet er echt als een stap terug uit man.
  • Ziet er goed uit! 👍

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren