1. Bekende lekker krijgt verbod op lekken van Nintendo

Bekende lekker krijgt verbod op lekken van Nintendo

De lekker, Sabi, blijft nog wel informatie over andere bedrijven delen

Een bekende lekker van onder andere Nintendo-informatie is benaderd door een Nintendo-advocaat en mag niks meer over het bedrijf lekken.

De lekker, die onder de Twitter-name Sabi gaat, heeft een Tweet geplaatst, waarin stond dat hij is benaderd door een advocaat van Nintendo. “Ik heb een administratief verbod ontvangen van een advocaat die voor Nintendo werkt. Ze hebben m’n volledige naam en alles. Dit betekent dat ik geen informatie meer mag delen van Nintendo. Dit betekent niet dat ik ook geen informatie meer van andere bedrijven mag delen”, leest zijn Tweet.

We hoeven dus geen lekken meer te verwachten van Sabi over Nintendo. De reacties zijn gemixt. “Best kleinzielig van Nintendo om dit te doen, maar onze Nate Drake dacht dat Sabi de informatie misschien niet bemachtigde op een legale manier. Misschien heeft dat er iets mee te maken”, reageert ResetEra-gebruiker, night814. "Ik geloof niks van wat deze Twitter-gebruiker zegt. Zelfs dit niet. Het klinkt als een excuus voor wanneer ze iets fout raadt", zegt ResetEra-gebruiker brokeastronaut.

Voor de Bethesda E3-persconferentie lekte Sabi nog een aantal details. De Twitter-gebruiker heeft onder andere voorspeld dat Deathloop en Ghostwire Tokyo aangekondigd zouden worden. En dit is nog maar het topje van de ijsberg als het aankomt op de lekken van Sabi. Laten we dus hopen dat de lekker ook voor de laatste persconferenties nog wat informatie kan delen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Romée Scholten Gek op games, gek op schrijven, af en toe ietsjes afgeleid.

Reacties

 • Hij schijnt een 2d Metroid en Wario ware voor morgen gelekt te hebben.
 • @Wonderboy32

  Een 2D Metroid voor de Switch?
  YES PLEASE! :D

  2D Metroid > 3D Metroid, imho.
  De laatste Metroid op de 3DS was ook echt top en ik zou het dan ook niet erg vinden als die geport wordt (enhanced port) naar de Switch!


  Wario Ware aan de andere kant… Mehh…


  Maar in ieder geval hopen op nieuwe aankondigingen!
 • https://gamefaqs.gamespot.com/boards/234547-super-smash-bros-ultimate/77774869

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren