1. YouTuber levenslang geschorst van Fortnite

YouTuber levenslang geschorst van Fortnite

Ondanks verontschuldigingsvideo

Faze Jarvis is levenslang geschorst van Fortnite. De bekende YouTuber heeft een video gemaakt waarin hij demonstreert hoe mensen beter in Fortnite kunnen worden met behulp van software.

Jarvis heeft bijna twee miljoen abonnees op zijn YouTube-kanaal en volgens hem is het spelen van Fortnite een groot deel van zijn leven. Tenminste, dat was zo; de Fortnite-fanaat is namelijk voor de rest van zijn leven verbannen van de game. Dit komt doordat de YouTuber aan zijn kijkers heeft laten zien hoe ze met behulp van een aimbot, betere resultaten kunnen boeken in Fortnite. Deze hulpsoftware is uiteraard niet toegestaan in de game en het aanmoedigen van bijna twee miljoen mensen om ook vals te gaan spelen, werd niet gewaardeerd door de ontwikkelaar.

Faze Jarvis heeft een video gemaakt, gericht aan Epic Games, waarin hij zijn excuses aanbiedt. "Als ik de gevolgen had geweten, had ik dit nooit gedaan, ik had beter moeten nadenken en me aan de regels moeten houden. Ik heb zoveel spijt", verklaart de jongeman.

Epic Games is echter resoluut in zijn besluit en is totaal niet van plan om de de schorsing in te trekken. Een woordvoerder van Epic Games heeft in een gesprek met Polygonverteld dat dit soort gebruik van software absoluut niet is toegestaanin Fortnite.

"Er is totaal geen tolerantie voor valsspelers, het gebruik van deze software verpest de game voor iedereen die eerlijk wil spelen", aldus een woordvoerder van Epic Games.

Hieronder kan je verontschuldiging van Jarvis bekijken.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

 • Tja…. Had hij maar niet moeten cheaten. Zwaar terechte straf, die nooit en te nimmer teruggeschroefd mag worden.
 • Ach. Hij kan nog gewoon spelen.
  Nieuw account en klaar. Hij is wel alles kwijt.
 • OH ik las even: 'piet levenslang verband van insidegamer'. OH Well ..
 • @Jowy
  Dat zou wel een erg snelle stop zijn van de spectaculair grote Piet & Jowy show die ik toch wel erg vermakelijk vindt.
 • @xevulutionx
  Stoppen op het hoogtepunt zeggen ze wel eens. Of dieptepunt in dit geval
 • @xevulution

  Ik ben ook groot fan van de P&J Show. De grote Jowy reageerde laatst zelfs op mij in een comment. Bestes day of mie lijf
 • Jankerd. Gebruik dit maar om ècht iets van je leven te maken. :P
 • @Snuivert
  Zal een harde confrontatie geweest zijn. Waarschijnlijk al z'n tijd in die game gestopt zonder back-up plan.
  'Snap back to reality' zoals mr. matters zou rappen!
 • Hahahaha, vind ik keuk
 • Kiek hem huilen! Prachtig!
 • Yes puur gekeken om de millenial te zien huilen… Perfecte manier om deze generatie duidelijk te maken dat acties consequenties hebben.
 • @san5324 Millennials zijn ondertussen gemiddeld iets van 25. Tussen 1980-1999 geboren. Deze knul is al ver van de volgende generatie.
 • Echt weer een beetje een onzin excuus. Hij heeft spijt van de consequenties, niet van wat hij heeft gedaan. Lekker op de blaren zitten.
 • oh boehoe, huilie huile…….. Puik werk van Epic Games, echt top :)

  Cheaters moeten een perma-ban krijgen. Ze verzieken het spel voor anderen, en het is al helemaal triest als op een niveau zit waar, in zijn geval dan, 2 miljoen of meer mensen naar opkijken. Het is net als echte sporters die gepakt worden voor doping en andere middelen waardoor ze beter presteren. Denk aan de grote Lance Amrstrong die zijn gehele wielrencarriëre heeft weggegooit door 7 keer de Tour de France wist te winnen MET behulp van performance enhancing drugs.

  Off-topic:
  Ik moet wel eerlijk bekennen dat ik zelf ook wel eens een cheat programma heb gebruikt, maar dat was voornamelijk off-line, of in een LAN-party met vrienden. Daarentegen was internet ook niet zo toegankelijk als dat het nu is
 • @LiquidR

  Ha, je profiel foto maakt dat stukje tekst helemaal compleet.. Vegeta had 't net zo gezegd :P
 • @Morgana

  hahaha, nu je het zegt. ik had er niet eens bij stil gestaan 😂

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren