1. Bekijk de doldwaze eerste beelden van Borderlands 3

Bekijk de doldwaze eerste beelden van Borderlands 3

Op 3 april meer

Gearbox heeft tijdens PAX East bevestigd dat Borderlands 3 in de maak is. De ontwikkelaar heeft een eerste trailer uitgebracht van de game.

Borderlands 3 is het 'nieuwe volledige deel' van de franchise. In de eerste trailer vangen we een glimp op van de gameplay van de game, die veel kenmerkende elementen van de serie toont. Onder het genot van typische dubstep-muziek worden verschillende te verkennen werelden getoond, waaronder een moeras, een futuristische stad en een wereld die sterk lijkt op Pandora.

Ook onthult de trailer dat de game een miljard wapens bevat en zien we verschillende bekende personages terug uit de eerste twee delen. Zo maken Lilith, Brick, Mordecai, Zer0, Tiny Tina, Sir Hammerlock en natuurlijk Claptrap hun opwachting, maar zien we ook een aantal nieuwe Vault Hunters en lopende geweren.

Een releasedatum voor de game is nog niet bekend. Vooralsnog is er weinig informatie beschikbaar over de game, maar Gearbox belooft op 3 april meer details te delen.

Het heeft vijf jaar geduurd tot de release van een nieuwe Borderlands-game. Het laatste deel was de Pre-Sequel, die nog verscheen voor de PlayStation 3 en Xbox 360. In de tussentijd verscheen Borderlands: The Handsome Collection, een remaster van Borderlands 2 en The Pre-Sequel.

Gearbox heeft vanavond aangekondigd dat bezitters van die collectie een gratis Ultra HD Texture Pack krijgen. Ook werd Borderlands: Game of the Year Edition aangekondigd voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Dit is een remaster van de eerste game met een flink aantal toevoegingen en visuele upgrades. Lees hier meer over de aankondigingen.

borderlands 3
Borderlands 3
Borderlands 3
Borderlands 3

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Nou het ziet er nog steeds het zelfde eruit xd net als crackdown 3 😂
 • Ziet er niet echt veel beter uit dan deeltje 2.
 • Ik vindt helemaaaal mooi
 • Ik had het stiekem ook wel iets mooier verwacht in de huidige stijl.
 • Ziet er hetzelfde uit zeggen mensen? Serieus?
  Jullie hebben de beelden dan nog niet bekeken zoals het zou moeten. Ik zag de gameplaytrailer gisteren in 4k thuis, nou dat zag er beduidend beter uit. Heerlijke grafische messcherpe stijl. alles klopte grafisch gezien.

  CHECK dit dan even thuis of ergens met 4k voor handen:
  https://www.youtube.com/watch?v=MrWWr2BBDcs
 • @xevulutionx
  Ik vond het er ook zeer strak uit zien.Duidelijke verbeteringen.
  Waarschijnlijk is men in de war door de cell-shaded graphics. Dat stijltje moeten ze gewoon houden!
 • Instabuy ! Ook de Borderlands GOTY editie ga ik zeker aanschaffen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren