1. Bekijk de eerste beelden van Ghost Recon Breakpoint

Bekijk de eerste beelden van Ghost Recon Breakpoint

De game verschijnt op 4 oktober

Ubisoft heeft de eerste beelden van Ghost Recon Breakpoint gedeeld. De game komt uit op 4 oktober.

Na een geschiedenisles over de Ghost Recon-serie onthulde Ubisoft de eerste beelden van Ghost Recon Breakpoint. Ghost Recon Breakpoint speelt zich af op een eiland genaamd Aurora, waar het bedrijf Skell allerlei soorten door kunstmatige intelligentie aangestuurde drones ontwikkelt. De drones zijn omstreden nadat een politicus wordt neergeschoten door een veiligheidsdrone.

Spelers spelen als de soldaat Nomad, die naar Aurora wordt gestuurd voor een missie die compleet in de soep loopt. De game richt zich voornamelijk op overleven, waarbij zogenaamde elite Wolves-soldaten op de speler jagen. De grote antagonist van de game is Cole Walker, gespeeld door Jon Bernthal.

In de eerste gameplay-beelden wordt een gewonde Nomad getoond die vastzit achter de vijandelijke linie en zich tactisch door een jungle verplaatst. De omgeving heeft meer invloed op de gameplay van Breakpoint, zoals gladde afdalingen, en modder om jezelf mee in te smeren. Ook kunnen spelers gewond raken, wat gevolgen heeft voor hun vaardigheid om te schieten en rennen, en speelt moeheid een rol.

Ghost recon breakpoint

co-op

Co-op is nog steeds aanwezig in Breakpoint. In de gameplay-beelden veroveren vier soldaten een nederzetting met behulp van stealth-mechanieken, drones en andere gadgets. Spelers kunnen op ieder moment kiezen uit vier klassen en dat aantal wordt na lancering uitgebreid.

Ook bevat de game PvP vanaf lancering. Spelers hoeven hiervoor niet van personage te wisselen, want progressie wordt meegenomen naar de modus. Na lancering belooft Ubisoft ook elke vier maanden een grote uitbreiding uit te brengen met onder andere nieuwe raids.

Tot slot krijgt de game een gesloten béta, waartoe spelers toegang krijgen middels de game te reserveren. Bekijk hieronder de gameplay-trailer en de aankondigingstrailer.

Ghost Recon Breakpoint verschijnt op 4 oktober voor de PlayStation 4, Xbox One en pc.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jack O Redacteur bij InsideGamer en Gamer.nl. Helemaal gek van The Witcher 3, Pokémon, God of War en Uncharted. Zwak voor egels en andere beestjes.

Reacties

 • Nice, ziet er naar uit dat ze trend van vernieuwing die ze ook al in watch dogs, Assassin's Creed en The Division hebben doorgevoerd ook gaan doorvoeren in Ghost Recon.
 • @Meta_coola

  Welke vernieuwing? Die van alle games zelfde eenheidsworst?
 • @barton
  Rustig, de AI is nog niet geüpdate. Hij gebruikt nog steeds dezelfde voicelines.
 • @AWESOMEDUDE3
  Meta kan er gewoon niet tegen dat gisteren gezegd is dat AC bijna geen ontwikkelingen ziet. Hij heeft gisteren precies dezelfde woorden gebruikt als ik, alleen dat op een positieve manier. Doet hij wel vaker, dat hij een bericht plaatst die het tegenovergestelde zegt als ik, maar dan niet als reactie op mij. Begint op te vallen.
 • Dit ziet er vet uit, pre order it is.
 • @CyberFl
  ik heb hem al uitgespeeld viel echt erg tegen.
 • @CyberFl

  Het is dat het weer heavy focust op de multiplayer en daarom ga ik voorals niet over op een pre order. Maar het is wel haast zeker dat ik de game wel ga halen. De gameplay beelden tonen in ieder geval aan dat Ubisoft de serie van een fris wind heeft voorzien. Eens kijken wat ze er op E3 nog over te zeggen heeft.

  Eenheidsworst is het in ieder geval niet meer zoals sommige zo graag willen beweren.
 • Heel veel moois gezien in deze trailer
  Misschien, iets teveel drones..
 • Kreeg wel heel erg het ''been there - done that'' gevoel van. De enige vernieuwing die ik zag was dat drones nu ook kunnen aanvallen en dat je jezelf kan insmeren met modder. Zijn dat soort verbeteringen nou alweer een nieuw deel waardig?
 • Halverwege de presentatie in slaap gevallen?, lol

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren