1. Bekijk de eerste gameplay-beelden van Firestorm in Battlefield 5

Bekijk de eerste gameplay-beelden van Firestorm in Battlefield 5

A ring of fire

Dice heeft de tweede trailer voor Firestorm uitgebracht. De trailer toont de eerste gameplay-beelden van de battle royale-modus van Battlefield 5.

In Firestorm nemen 64 spelers het tegen elkaar op terwijl een ring van vuur de map Halvøy langzaam in as legt. Dice zegt dat Halvøy tienmaal groter is dan Hamada, de grootste map uit Battlefield 5.

Hoewel veel bekende elementen uit titels als PUBG en Blackout terugkeren, zoals verschillende gradaties loot en armor, brengt Firestorm een aantal onderscheidende features met zich mee. Zo zijn er bunkers op het slagveld die met twee spelers sneller geopend worden en zeldzame loot waarborgen. Ook zijn er bunkers met gevechtsvoertuigen te vinden, die net als in de overige multiplayer-modi van Battlefield 5 te vernietigen zijn met de juiste wapens en gadgets. Voertuigen spelen überhaupt een grote rol in Firestorm. Er zijn zeventien verschillende soorten, waaronder helikopters, tractoren en amfibievoertuigen.

Een opvallende mechaniek is Last Stand, de mogelijkheid voor neergeschoten spelers om met een pistool schade aan te richten. Dit is niet mogelijk in andere battle royale-games en maakt het wellicht eenvoudiger voor spelers om terug te komen in het gevecht.

Firestorm verschijnt op 25 maart als gratis update voor Battlefield 5, dat werd vorige week al aangekondigd. Binnenkort verschijnt een preview op InsideGamer.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Ik hoop wel dat je solo / duo kan ook want ik haat met randoms te spelen.En niemand die ik ken houdt van BR games dusja.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren