1. Bekijk de eerste screenshots van Assassin's Creed Odyssey

Bekijk de eerste screenshots van Assassin's Creed Odyssey

Er wordt weer gelekt

Vlak voordat de game onthuld wordt, zijn de eerste screenshots van Assassin's Creed Odyssey gelekt.

De screenshots stonden op de servers van GamePro.de, zo ontdekte Gematsu. De game wordt volledig onthuld op Ubisofts E3-persconferentie morgenavond. Het is ook mogelijk dat het al eerder wordt getoond, bijvoorbeeld op Microsofts persconferentie vanavond.

Gisteren lekte er al een beschrijving van de game op PlayStation Network uit. Deze beschrijving bevestigt dat de game om een Spartaanse held draait. Een releasedatum is nog niet bekend. Ook een trailer is nog niet uitgegeven. Hieronder zijn de eerste screenshots te zien.

Assassins Creed Odyssey
Assassins Creed Odyssey
Assassins Creed Odyssey
Assassins Creed Odyssey
Assassins Creed Odyssey
Assassins Creed Odyssey
Assassins Creed Odyssey
Assassins Creed Odyssey
Assassins Creed Odyssey
Assassins Creed Odyssey
Assassins Creed Odyssey
Assassins Creed Odyssey
Assassins Creed Odyssey
Assassins Creed Odyssey
Assassins Creed Odyssey
Assassins Creed Odyssey
Assassins Creed Odyssey

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

 • Plaatjes zien er in iedergeval heel erg sfeervol uit.

  Met Assassin’s Creed Origins hebben ze een goede nieuwe basis gelegd en zo te zien gaan ze nog verder van de oorspronkelijke roots van Assassin's Creed vandaan staan en nog verder in het RPG genre duiken. Ik kan dit alleen maar toe juichen.


  Geruchten gaan overigens dat het zich 400 jaar voor Origins gaat afspelen ( iets wat ik niet terug zie in de screenshots. Die wijzen eerder op paar jaar na Origins) en het moderne gedeelte weer verder gaat met Layla Hassan en William Miles.
 • Ik voorzie een kopie van Origins in een andere setting. De vroege aankondiging na het vorige deel, de staat waar de game nu al in verschijnt en de roofvogel mechanic die ik hergebruikt zie worden geven mij hier een donkerbruin vermoeden van. Niet dat dit erg is, maar ik verwach niet zo'n vernieuwing als het vorige deel bracht. De setting spreekt mij wel meer aan btw.
 • @benjaminben
  Dat gevoel krijg ik ook een beetje. Origins niet gespeeld omdat het me niet aanspreekt dus deze gaat hem voor mij ook niet worden.
 • @benjaminben

  Same. Zelfde game, andere omgeving. Typisch Ubisoft die het zich er weer makkelijk vanaf probeert te maken.
 • De serie gaat weer mediocre zijn. Grafisch wel mooi.

  Ach we zullen zien.
 • Lolwat? Dialoogopties in een AC-spel? Binnen AC's context moet dat onmogelijk zijn.
 • Ziet er goed uit, alleen een beetje knip en plak werk. Als deze game nou is wat beter zou draaien op een pc…
 • @xcollin

  Origins draait heel goed op de pc. Wel met de settings waar ik tevreden mee ben.
 • @Pinda NL

  Sorry ik moet duidelijker zijn. Hij moet beter draaien op een RX480 8GB. De game draait namelijk ruk op een AMD systeem bij mij. Normaal draai ik alles met gemak maar Origins draait zelfs niet goed op Medium settings.
 • Dit lijkt idd direct erg veel op origins maar de setting vind ik erg interessent.
 • @xevulutionx

  Je kan wel al zien dat ze in ieder geval meer de rpg kant op gaan met dialoog opties (dat overigens binnen de AC context gewoon goed mogelijk is.

  Het zal echt wel meer dan enkel copy paste werk worden.
 • @Meta_coola als het spel maar 1 jaar weg is van Origins betwijfel ik met de hoeveelheid vernieuwingen. We weten ook onderhand hoe jaarlijkse releases van Ubi zijn.
 • @mightybundy

  Geruchten gaan (zelfde leak die gelijk had over de game) dat ze al sinds Unity bezig zijn met deze game dus het is niet zo dat ze deze game binnen 1 jaar gemaakt hebben en uit poepen.
 • @Meta_coola
  Maar dan zijn ze dus met 2 AC games tegelijk bezig geweest en is de kans erg groot dat er weinig verschil te vinden is tussen te games.
 • @blue_blade_3

  Of juist wel omdat ander team er achter zit en niet ashraf ismail z'n team.  Het assassin's creed origins 1,2 noemen is te voorbarig.
 • @Meta_coola
  Origins 1.2 noem ik het ook niet. Het snel uitgeven van een nieuwe game is gewoon vaak erg vergelijkbaar met de game ervoor i.v.m. technieken die dan gebruikt worden. Verhaaltechnisch zal het zeker zijn eigen ding doen, maar het lijkt me heel sterk dat ze een totaal andere game weg gaan zetten. Dit zie je bijna bij alle games die jaarlijks uitkomen.

  Laat ze maar mijn ongelijk bewijzen hoor.
 • Ahh de AC: Origins DLC ziet er sfeervol uit! Jokes aside, gaat Ubisoft weer terug naar de oude instelling? Zelfde game, ander omgeving met kleine extra toevoegingen. Screenshots laten nog veel van hetzelfde zien helaas
 • @mightybundy

  Als de formule goed in elkaar zit en het wordt goed verkocht waarom zou je dan alles moeten vernieuwen?

  Er zijn zat games die elk jaar games maken die minder vernieuwend zijn dan AC, o.a. FIFA, F1, COD en noem maar op.

  Ze namen al een risico om het helemaal op de schop te gooien met Origins en dat is goed uitgepakt.
 • @Peskens Dat zijn ook games die ik ook niet erg waardeer voor hun copy/paste werkwijze of onoriginaliteit
 • @Peskens

  Idd met Origins hebben ze een goede nieuwe basis neergezet, met oddysey kunnen ze het beter nog beter uitwerken. En daar is Ubisoft best goed in, AC 2 had ook een goeie basis daarna hebben ze die in brotherhood en Revelations beter uitgewerkt daarna kwam deel 3 met een nieuwe basis en die hebben ze beter uitgewerkt met Black flag en Rogue. Daarna kwam unity met een nieuwe basis die minder was maar Nog gered werd in syndicate.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren