1. Bekijk de eerste teaser trailer van live-action Disney's Aladdin

Bekijk de eerste teaser trailer van live-action Disney's Aladdin

Bekijk de eerste teaser trailer van live-action Disney's Aladdin

De eerste teaser trailer is uit van de live action film Aladdin.

Disney verfilmt veel van zijn meest populaire tekenfilms. Zo is eerder al Jungle Book verfilmt en verschijnt volgend jaar ook The Lion King. Aladdin moet in mei in de bioscoop draaien en heeft Mena Massoud als de titelster, Naomi Scott als Princess Jasmine, Marwan Kenzari als de slechte Jafar en Will Smith als de Genie.

De teaser trailer toont maar een paar beelden uit de film, maar lijkt de sfeer van de populaire tekenfilm goed na te bootsen. Vanaf 23 mei in de Nederlandse bioscopen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

 • Damn sfeertje zit er goed in. Deze ga ik zeer zeker in de bioscoop kijken. Hopelijk is hij minstens net zo goed als the Jungle Book en Beauty And the Beast.
 • @Meta_coola
  Beauty and the beest vond ik persoonlijk helemaal niks. Was net een halve musical vond ik. Daarnaast vind ik Emma Watson ook niet zo geweldig
 • @blue_blade_3

  Halve musical…uhm…90s Disney bestond bijna alleen maar uit musicals…
  Like, zonder dollen, ze zitten letterlijk in het musical genre.
 • @Ardyn
  Klopt, en dat snap ik ook. Maar ik had met beauty and the beast gehoopt dat het wat serieuzer zou zijn, en voornamelijk Emma Watson vond ik niks. De stukken zonder zang vond ik dan ook een stuk interessanter. Bij jungle book vond ik het dan weer wel passen.

  Het idee van maleficant vond ik dan bijvoorbeeld weer erg tof, dat je het van een ander perspectief te zien krijgt. Ondanks dat het niet de beste film was helaas.
 • @blue_blade_3

  Ach ja ieder zo zijn eigen smaak. Ik vond emma watson juist geweldig (maar ik heb dan ook een zwak voor haar)

  Aladdin en lion King gaan overigens beiden ook een musical worden.
 • Vond The Jungle Book erg tegenvallen. Beauty and the Beast was daarentegen leuk gedaan. Benieuwd naar Aladdin.
 • Hier ga ik met mijn vrouw heen. En we laten de kids thuis!
 • 6 dagen voor mijn verjaardag…maybe in de bios.
  Aladdin is toch wel de 2de plek voor mij kwa Disney Renaissance, nummer 1 is The Lion King, wat anderhalve maand later komt.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren