1. Bekijk de eerste veertig minuten aan Vampyr-gameplay

Bekijk de eerste veertig minuten aan Vampyr-gameplay

Een bloederig tafereel

PC Master Race Latinoamérica heeft verschillende video's met gameplay-beelden van Vampyr online gezet.

Onder de gameplay-video staan ook video's die meer in de details van het spel ingaan. Zo is er een die focust op het belopen van de Londense straten en tegenstanders die men hier tegen komt, een clip die meer uitlegt over als skills en bloedkwaliteit en een video over het doen van onderzoeken.

Ook zijn er baasgevechten uitgelicht. Fans kunnen kijken hoe Jonathan het opneemt tegen drie verschillende bazen. Voor zij die niet gespoild willen worden zullen we de baasgevechten niet bij naam noemen, maar in de beelden wordt dit wel uitgelicht. Kijken is daarom op eigen risico. Mocht je spoilers volledig willen vermijden, scroll dan niet verder dan 'Skills, upgrades, ziektes en meer'.

Vampyr is nu uit op pc, PlayStation 4 en Xbox One. Wij hebben het een 6,5 gegeven en in onze review meldt Derek dat morele keuzes en de gevolgen ervan interessant zijn, maar de game onderuit wordt gehaald door het combat-systeem.

De eerste veertig minuten aan gameplay

De straten van Londen en combat

Skills, upgrades, ziektes en meer

Onderzoek en een baasgevecht

Een baasgevecht

En nóg een baasgevecht

Dit artikel delen

Over de auteur

Arran Winmai Met veel liefde speel ik games als Horizon Zero Dawn, Dishonored en Fallout 3. Race- en sportgames zijn niet echt mijn ding, maar gelukkig zijn er genoeg andere genres!

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren