1. Bekijk de lanceringstrailer van Astral Chain

Bekijk de lanceringstrailer van Astral Chain

Switch-game komt deze vrijdag uit

Astral Chain is vanaf aanstaande vrijdag verkrijgbaar op Switch. Nintendo en PlatinumGames hebben daarom een lanceringstrailer voor de game uitgebracht.

In de trailer worden de nodige gevechten, alsmede de semi-open wereld van de game getoond.Astral Chain draait om een speciale politie-eenheid in een multiculturele, futuristische stad die samenwerken met een speciaal, levend wapen, genaamd de Legion. Dit resulteert in diverse vechtstijlen.

Astral Chain is ontwikkeld door PlatinumGames, de studio achter games zoals Bayonetta en The Wonderful 101. Het is de eerste game die Nier: Automata-ontwerper Takahisa Taura heeft geregisseerd. Bayonetta-regisseur Hideki Kamiya hield een oogje in het zeil.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Ik zie in deze game inderdaad iets meer NieR dan Bayonetta invloeden (al zijn die ook zeer zeker aanwezig). NieR was/is echt een top game, dus ik kan niet wachten tot ik Astral Chain kan spelen aan het einde van deze werkweek!

    Wanneer komt jullie review online, btw? Er staan er namelijk al vele online.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren