1. Satan oproepen en scheten laten in trailer voor South Park: The Fractured but Whole-dlc

Satan oproepen en scheten laten in trailer voor South Park: The Fractured but Whole-dlc

Nu beschikbaar

De From Dusk Till Casa Bonita-dlc voor South Park: The Fractured but Whole is uitgebracht en Ubisoft heeft om deze reden een verhalende trailer gemaakt.

In de video krijgen we een kijkje op de typische South Park-humor. Zo doet het hoofdpersonage een superaanval door een gigantische scheet te maken. De Mexicaanse muziek maakt het plaatje af.

In South Park: The Fractured but Whole - From Dusk Till Casa Bonita wil Mysterions zusje zich aansluiten bij de Vamp Kids, maar Mysterion is bang dat ze meer kwaad in de zin hebben. Daarom infiltreert hij samen met de speler Cartmans favoriete restaurant, Casa Bonita, waar de Goth Kids een feestje hebben. Maar misschien is het wel allemaal een misverstand.

From Dusk Till Casa Bonita werd begin maart aangekondigd. De dlc is gebaseerd op de cult klassieker From Dusk Till Dawn, een film waarin twee op de vlucht geslagen bandieten zonder het te weten in een stripclub vol vampiers terechtkomen.

De uitbreiding kost 11,99 euro en voegt naast een nieuw verhaal ook de nieuwe Netherborn-klasse toe, die je toegang geeft tot occulte krachten. Ook zijn er, geheel in thema, nieuwe Goth-outfits.

South Park: The Fractured but Whole - From Dusk Till Casa Bonita

Dit artikel delen

Over de auteur

Arran Winmai Met veel liefde speel ik games als Horizon Zero Dawn, Dishonored en Fallout 3. Race- en sportgames zijn niet echt mijn ding, maar gelukkig zijn er genoeg andere genres!

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren