1. Dit is de Blackout-map voor Call of Duty: Black Ops 4

Dit is de Blackout-map voor Call of Duty: Black Ops 4

Bekijk nu de volledige map, inclusief namen voor locaties

De volledige kaart van de Blackout-modus in Call of Duty: Black Ops 4 is uitgebracht.
De volledige map van de battle royale-modus bevat diverse locaties die een naam hebben, waaronder Firing Range, Nuketown, Cargo en Turbine, namen van maps uit eerdere Call of Duty-titels. Plekken als Rivertown, Construction Site en Fracking Tower zijn echter compleet nieuw.


Gisteren werd al aangekondigd dat de bèta van de modus 80 spelers tegelijk op de map toelaat. Het is niet bekend of de uiteindelijke versie van de game nog meer spelers pet potje krijgt.

Call of Duty: Black Ops 4 komt op 12 oktober uit. De bèta van Blackout begint op 10 september op PlayStation 4 en op 14 september op pc en Xbox One.

Call of Duty: Black Ops 4

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Hmm zag dit plaatje gisteren al voorbijkomen ergens maar wist niet dat het volledig nieuwe gebieden waren. Toen ik Cod nog leuk vond waren Firing Range en Nuketown erg leuke mappen evenals een paar anderen. Ik ging er door die namen vanuit dat ze die gebieden nieuw leven zouden in blazen door er een heel gebied omheen te leggen (voor battle royale) en die gebieden er ook in te verwerken zoals ze waren. Dat had ik erg tof gevonden om wat van die herkenbaarheid terug te zien.
 • @xevulutionx
  Zo vind ik het principe ook wel aardig gedaan, zeker als je alle black ops games hebt gespeeld. Toch een soort trip down memory lane.
  We zullen zien komende maandag, hopelijk steekt dit toch iets beter in elkaar dan de normale MP beta.
 • Is dat Estate als in de map van mw2? raar om dat bij een game van treyarch te zien
 • @leonkwn
  Als ik het artikel lees en de map bekijk dan zijn alle gebieden oude codmaps als ik me niet vergis. Ik herken eigenlijk alle namen. Alleen lees hier dat het nieuwe gebieden zijn en de herkenbaarheid wellicht niet aanwezig is helaas. Had anders erg vet geweest om zo door alle maps heen te lopen in 1 map met tussenstukken erin.
 • @xevulutionx Ja dat had echt geweldig geweest? maarja ik heb niks te klagen hoor over de map we gaan het zien maandag!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren