1. Bekijk vanavond om 18:00 uur de Cyberpunk 2077-presentatie

Bekijk vanavond om 18:00 uur de Cyberpunk 2077-presentatie

Night City Wire

Op donderdag 25 juni zendt CD Projekt Red een evenement genaamd Night City Wire uit, waarin Cyberpunk 2077 centraal staat. Nu heeft de ontwikkelaar ook details gedeeld over de inhoud en het tijdstip.

Via het Twitch-kanaal van CD Projekt Red kan de uitzending gekeken worden op donderdag 25 juni om 18:00 uur Nederlandse tijd. De livestream met nieuwe beelden van de aankomende game zou eerst op 11 juni worden uitgezonden, maar werd uitgesteld door de protesten in de Verenigde Staten. "We zijn volledig tegen racisme, intolerantie en geweld. Black Lives Matter", aldus ontwikkelaar CD Projekt Red.

Deze eerste Night City Wire-aflevering duurt ongeveer 25 minuten en laat een nieuwe trailer, gameplaybeelden en commentaar van de ontwikkelaars zien.

Cyberpunk 2077 is een groots opgezette actie-rpg waarin spelers een futuristische stad genaamd Night City verkennen. Het spel is van The Witcher-ontwikkelaar CD Projekt Red. De game is vorige week uitgesteld naar 19 november en komt op die datum naar pc, PlayStation 4 en Xbox One. De game is direct speelbaar op de next-gen consoles en moet uiteindelijk ook naar Google Stadia komen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

  • Te gek!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren