1. Bekijk drie kwartier aan Crackdown 3-gameplay

Bekijk drie kwartier aan Crackdown 3-gameplay

Game verschijnt 15 februari 2019

In een Franstalige Twitch-video van jvtv - Lunch Play is drie kwartier aan gameplay-beelden te zien van Crackdown 3. Tijdens het XO18 evenement van afgelopen weekend werd bekend dat Crackdown 3 op 15 februari 2019 uit gaat komen op pc en Xbox One.

In de video van jvtv wordt de nieuwe multiplayer-modus, Wrecking Zone gespeeld waar twee teams van vijf spelers het tegen elkaar opnemen. Eerder werd al door Microsoft bekendgemaakt dat de gebouwen in Crackdown 3 gerenderd worden door Microsoft Azure.

Crackdown 3 verschijnt 15 februari 2019 voor pc en Xbox One.

Crackdown 3

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

  • De "Wrecking Zone" doet me weinig. Het ziet er ook erg leeg uit, ondanks de grote mogelijkheden tot slopen omgeving. Toch ben ik ietwat positiever geworden over Crackdown 3. Afgelopen week heb ik (nu deze gratis is) de originele Crackdown gespeeld, en het was een stuk leuker en verslavender dan ik mij herinnerde. Als ze een mooie 4 player co-op maken ben ik zeer tevreden.
  • @Gaaiz

    Boeiuh het is een Game Pass game altijd goed toch
  • Wat ziet dit er saai uit.
  • Zeker even 'gratis' spelen dankzij de gamepass!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren