1. Vermoedelijk de eerste foto van de PlayStation 5-devkit

Vermoedelijk de eerste foto van de PlayStation 5-devkit

Komt overeen met de patentschetsen

Alweer een tijdje geleden doken de eerste patentontwerpen van de PlayStation 5-devkit op. Het was echter nog niet duidelijk of dit ontwerp ook daadwerkelijk het definitieve model ging worden. Inmiddels is er een eerste foto verschenen waarop vermoedelijk dePS5-devkitstaat.
playstation 5

De afbeelding dook op in een video van het YouTube-kanaal Zone of Tech en de foto is identiek aan de schetsen van het patent. Op de foto is onder andere een disc drive te zien en er is inmiddels bevestigd dat het hier om een 4k Blu-Ray disc drive gaat, daarnaast zijn er een heleboel knopjes en poorten te zien. Ook lezen we dat dit prototype niet mag worden verkocht. De kans is ook groot dat er ook geen foto's van dit bijzondere model gedeeld mochten worden, maar dit is toch gebeurd.

Eerder werd al bekendgemaakt datDe CPU van de PlayStation 5 een x86-64-AMD Ryzen “Zen2” wordt, met acht cores en 16 threads. Voor nog meer geruchten en feiten kan je terecht bij dit stuk van Jacco.

Wil je nog meer bijzondere devkits bekijken? Klik dan hier.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

  • Ben heel benieuwd wanneer het onthullings evenement gaat plaats vinden.
  • De Romeinse 5.
  • @Don Carpaccio

    Nee, de letter V.
  • @TommieNL

    De V van vijf.
  • boeit me niet dit

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren