1. Bekijk hier de lanceringstrailer van Captain Tsubasa: Rise of New Champions

Bekijk hier de lanceringstrailer van Captain Tsubasa: Rise of New Champions

Chaos!

Bandai Namco heeft de lanceringstrailer van Captain Tsubasa: Rise of New Champions vrijgegeven.

Vanaf vandaag kan iedereen aan de slag met de nieuwe voetbalgame van Tamsoft en Bandai Namco. In de korte video is te zien wat voor gekke dingen er allemaal mogelijk zijn in Captain Tsubasa: Rise of New Champions.

Captain Tsubasa: Rise of New Champions wordt beschreven als een mengelmoes van voetbal en een anime. De voetbalelementen worden gecombineerd met speciale aanvallen en animaties zoals we deze kennen uit de gelijknamige anime.

Captain Tsubasa is gebaseerd op de gelijknamige manga die het verhaal van een getalenteerde jonge voetballer volgt. De manga zag begin jaren tachtig voor het eerst daglicht en werd sindsdien getransformeerd tot verschillende games en animes. Captain Tsubasa: Rise of New Champions is echter de eerste game sinds Captain Tsubasa (2006) die verschijnt voor relevante consoles.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

  • Met het gebrek aan Mario Strikers misschien wel leuk voor op de Switch.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren