1. Check de lanceringstrailer van Planet Zoo hier

Check de lanceringstrailer van Planet Zoo hier

Hakuna matata

Frontier Developments heeft de lanceringstrailer van Planet Zoo vrijgegeven.

Om te vieren dat de dierentuingame vandaag is gelanceerd, heeft de ontwikkelaar de lanceringstrailer uitgebracht. De korte video toont onder meer een hoop dieren die voorkomen in de simulatiegame.

Verder zien we verschillende manieren waarop spelers hun dierentuin kunnen beheren en uitbreiden. Zo zien we manieren om gebouwen in de dierentuin te plaatsen en hoe verschillende landschappen aangepast kunnen worden.

Er zijn een aantal verschillende modi in Planet Zoo waar spelers mee aan de slag kunnen; Franchise, Career, Challenge en Sanbox. Elke modus biedt een andere uitdaging voor spelers.

In de trailer zien we ook een nieuw speelbaar werelddeel, namelijk Oost-Azië. Een nieuw werelddeel betekent ook nieuwe dieren, zo zien we de reuzenpanda in de video voorbij komen. Daarnaast zien we ook voor het eerst een flamingo.

Planet Zoo is nu beschikbaar voor pc.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

  • Nice, komt er ook een review? Twijfel nog een beetje omdat ik bang ben dat het een Planco kopie is maar dan met dieren.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren