1. Lanceringstrailer voor Red Dead Redemption 2 uitgebracht
Red Dead Redemption 2
33% hot!
1 member volgt dit
0 members willen dit
2 members hebben dit

Lanceringstrailer voor Red Dead Redemption 2 uitgebracht

Vol actie, landschappen en achtervolgingen

Rockstar heeft een lanceringstrailer voor de pc-versie van Red Dead Redemption 2 uitgebracht, die op vijf november verschijnt.

De pc-versie van Red Dead Redemption verschilt in een aantal dingen in vergelijking met de console-versie. Zo zijn er verschillende grafische en technische verbeteringen die gebruikmaken van de kracht van pc’s, evenals nieuwe Bounty Hunting-missies, Gang Hideouts, wapens en meer. De trailer toont de grafische en technische verbeteringen in deze lanceringstrailer vol met actie, landschappen en achtervolgingen.

Er is 150GB opslagruimte nodig voor deze pc-versie. Voor alle systeemeisen kan je hier een kijkje nemen. De game is vanaf 13:00 uur Nederlandse tijd op 5 november beschikbaar om te spelen, maar is eerder al te downloaden dankzij een preload.

Bekijk hieronder de lanceringstrailer van Red Dead Redemption 2 voor pc.

Red Dead Redemption 2 is reeds beschikbaar voor PlayStation 4 en Xbox One. Vanaf 5 november is Red Dead Redemption 2 ook beschikbaar voor pc.

Dit artikel delen

Over de auteur

Dagmar De Groot Stagiaire op de redactie van InsideGamer en Gamer.nl. Grote Final Fantasy- en Tomb Raider-fanaat. Ook anime- en manga-obsessed, basically a tiny-lil'-5-foot-4-inches-nerd. Sword Art Online-boeken, -serie en -games zijn fantastisch, don't @ me ;)

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren