1. Bekijk hier de next-gen gameplay-trailer van NBA 2K21

Bekijk hier de next-gen gameplay-trailer van NBA 2K21

Inclusief Rail Cam

2K heeft een gameplay-trailer naar buiten gebracht van de next-gen versie van NBA 2K21.

In de korte video zien we een wedstrijd tussen de Golden State Warriors en de Dallas Mavericks. De beelden zijn vastgelegd op de PlayStation 5 en moeten het grafische verschil met de huidige game benadrukken.Volgens de ontwikkelaar is de next-gen versie van NBA 2K21 van de grond af opgebouwd om zo maximaal gebruik te maken van de kracht van de volgende generatie consoles.

"Het is ons niet eerder gelukt om vergelijkbare kwaliteit en realiteit te realiseren in een videogame", schrijft Greg Thomas, president van visuele concepten bij 2K.

Naast grafische verbeteringen zoals belichting, textures, animaties en physics, zijn ook de bewegingen van de spelers herzien. Daarnaast zijn er honderdvijftig unieke AI-gestuurde personages toegevoegd aan het stadion om het publiek een stuk levendiger te laten lijken. Ten slotte bestaat de soundtrack van de game bij de lancering uit 202 nummers, een stuk meer dan momenteel het geval is.

De next-gen versie van NBA 2K21 verschijnt op 10 november voor Xbox Series X en S. De PlayStation 5-versie is vanaf 19 november speelbaar in Nederland.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

  • Woow! 😵 Dat is wel echt insane mooi. Loopt ook allemaal erg soepel. Zet dit maar ook door naar FIFA 21 PS5
  • Dit ziet er goed uit.
  • Dat is nou een flinke sprong! Ook leuk om de verbeteringen in het publiek te zien.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren