1. Eerste trailer, screenshots en details van Assassin's Creed Valhalla

Eerste trailer, screenshots en details van Assassin's Creed Valhalla

Bekijk de eerste trailer en screenshots

Ubisoft heeft de eerste cinematic trailer voor Assassin's Creed Valhalla getoond. Ook zijn details en screenshots gedeeld.

In de trailer zien we meer van het Viking-thema dat gisteren uit de doeken werd gedaan in een livestream. Tevens zien we actievolle gevechten in Engeland, waar ook al naar gehint werd in de artwork van Bosslogic. Aan het eind van de trailer is ook de iconische Hidden Blade te zien.

In Assassin's Creed Valhalla speelt men als de vechtersbaas Eivor, de leider van een groep Noormannen die uit Noorwegen zijn verdreven. De clan komt in gevecht met de Saxons, onder leiding van koning Aelfred van Wessex. De game speelt zich in de negende eeuw af en bevat Scandinavië, Noorwegen en Engeland als speelbare locaties.

Valhalla blijft een singleplayer-game en introduceert nieuwe functies, waaronder de mogelijkheid om eigen nederzettingen uit te bouwen en macht en invloed te verkrijgen. Ook kunnen spelers nu in elk hand een ander wapen gebruiken. Het is, net als in Assassin's Creed Odyssey, ook mogelijk om als vrouwelijk personage te spelen.

In de trailer is te zien dat de game naar Xbox One en Xbox Series X komt. Op Twitter is inmiddels bevestigd dat de game naar pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X en Google Stadia komt. Op pc is de game exclusief voor de Epic Games Store en de Uplay Store.

In totaal werken vijftien studio's aan de nieuwe Ubisoft-game. Het Twitter-account van Ubisoft Montréal bedankte de veertien andere studio’s van over de hele wereld voor het werken aan de nieuwe game.

Assassin's Creed Valhalla verschijnt eind dit jaar. Een specifieke releasedatum is nog niet bekend.

assassin's creed valhalla
assassin's creed valhalla
assassin's creed valhalla
assassin's creed valhalla
assassin's creed valhalla
assassin's creed valhalla
assassin's creed valhalla

Dit artikel delen

Over de auteur

Lucas May Hoofdredacteur van Gamer.nl. Liefhebber van de gekheid die deze intrigerende industrie met zich meebrengt. Perfecter dan Spelunky en Tetris wordt het niet.

Reacties

 • Fucking vette CGI trailer. Screenshots zien er geweldig uit. Ja ik heb hier zin in.

  Hopelijk binnenkort ook een gameplay trailer. Maar als uitgaande vorige delen gaat het helemaal perfect komen met de gameplay.
 • @Meta_coola

  Dit ga je wss wel op 1 dag uitspelen ofniet? Haha. Ik ben klaar met de AC reeks, eentonige reeks.
 • @CyberFl

  Ik ook. Maar nog roept Meta dat hij geen fanboy is van de serie haha.
 • @CyberFl Zijn wel echt stuk voor stuk topgames dus ik heb er weer erg veel zin in. Helemaal benieuwd hoe die er op next gen uit gaat zien natuurlijk en deze setting spreekt me ook wel aan.
 • @Real13

  Nee ik vind van niet. Qua gameplay net niet qua verhaal en voice acting net niet qua open wereld net niet. Misschien dat de nieuwe het allemaal wel gaat hebben maar ik betwijfel het.
 • @Real13

  Mee eens. Ik krijg met AC altijd een perfecte mix van kwaliteit/kwantiteit voor mn euro's.
 • @Meta_coola

  Maar jij bent geen ac fanboy toch? Haha? Nee ik ben blij dat je zo geniet van de ac serie.
 • @smaakmaker
  Laten we eerlijk zijn de setting is super uniek en als we kijken naar het verleden van AC dan weten (Ja weten, dus niet denken) we nu al dat dit een perfecte game gaat worden. Als AC ergens om bekend staat is het perfectie!
 • @blue_blade_3

  Haha ik proef het sarcasme
 • @smaakmaker

  Bitterzoet.
 • @smaakmaker
  Hoe durf je!
 • @blue_blade_3

  Hahaha😜
 • Mooie trailer, dat kunnen ze bij Ubisoft wel. Volgens mij heeft iedere AC wel een erg toffe trailer gehad. Jammer alleen dat de games vaak niet net zo tof zijn.
 • @Shuckles Alle Cinematic Assassin's Creed trailers zijn ontzettend gaaf om te zien. De games zijn prima entertainment, maar missen altijd net dat briljante om een gameklassieker te worden wat mij betreft. Het potentieel is er wel overigens.

  Ik zou graag zien dat ze terug gaan naar de roots van deel 1: een serieuze stealth/adventure game. Bij deel 2 werd het al een hollywood action adventure game vond ik.
 • @Shuckles De trailers zijn vaak erg vet inderdaad, maar dat is een beetje een probleem met het gebruiken van CGI trailers. Die zijn (bijna) nooit representatief voor het echte spel.
 • Zoals hierboven erg lekkere trailer en de toffe elementen uit andere dingen goed erin weten te brengen. Flink vleugje Vikings (serie) , gow elememten en ook game of thrones karakter the Mountain lijkt haast voorbij te komen, althans zo zie ik het. Maar op deze manier is het mooi samengebracht. Als de gameplay nu weer wat vernieuwd wordt en het rpg stuk losgelaten of aangepast wordt, kan het voor mij zeker interessant worden.
 • Ik ga hem niet kopen. Misschien later maar zeker niet bij launch.
 • Erg strakke trailer!
  Hopelijk beschikbaar bij de launch van de PS5!
 • Trailer was al om kwart voor 5. En niet om 5 uur.
 • Zag er erg goed uit! Helaas zie ik voor nu alleen een collectors editie van 200 euro. Weet iemand of de goedkopere collectors edities van odyssey later nog bekend werden gemaakt? Ik kan het mij niet meer herinneren.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren