1. 49 minuten aan Death Stranding-beelden

49 minuten aan Death Stranding-beelden

Verken de wereld van Death Stranding met Sam

Tijdens de Tokyo Game Show is er 49 minuten aan Death Stranding-gameplay getoond.

In de video is te zien hoe protagonist Sam zich opmaakt om erop uit te gaan door zijn uitrusting zorgvuldig uit te kiezen. Ook is te zien hoe Sam zijn lading lichter maakt door een deel van zijn vracht op een machine, de Floating Carrier, plaatst die met hem meevliegt. Verder zien we Sam ook op een hoverboard vliegen, energiedrankjes gebruiken, badderen in modderpoelen, op paddenstoelen urineren en nog veel meer.

Voordat hij de faciliteit verlaat, neemt Sam ook even de tijd om een kaart te bekijken die kan worden verschoven naar een topografische weergave die rekening houdt met alle heuvels, valleien en watergebieden. Spelers kunnen markeringen plaatsen om een specifieke koers uit te zetten. Tijdens zijn reis zijn er restanten te zien van structuren die waarschijnlijk zijn gebouwd door voorgaande reizigers.

Bekijk hieronder de volledige gameplay.

Death Stranding komt op 8 november 2019 uit voor PlayStation 4.

Dit artikel delen

Over de auteur

Dagmar De Groot Stagiaire op de redactie van InsideGamer en Gamer.nl. Grote Final Fantasy- en Tomb Raider-fanaat. Ook anime- en manga-obsessed, basically a tiny-lil'-5-foot-4-inches-nerd. Sword Art Online-boeken, -serie en -games zijn fantastisch, don't @ me ;)

Reacties

 • Blijft een erg aparte game maar de hype die zoveel mensen bij deze game hebben (en ik al niet had vanaf moment 1 omdat alleen een cgi filmpje dat niet snel doet voor mij) begrijp ik met nieuw uitgebrachte beelden steeds minder. Het blijft Kojima dus het kan alsnog goedkomen voor mij maar ik zie zoveel zaken die mij niet zo bevallen.
 • @xevulutionx

  Ik snap je punt. Dat men een beetje geheimzinnig doet, of dat alles een beetje vaag is, dat spreekt me wel aan, maar ik vind het er gameplaytechnisch een beetje saai uit zien.
 • Het spel ziet er mooi uit, maar ik weet her nog niet zo wat ik van gameplay moet denken…

  MGS vond ik fantastisch omdat het veel aktie en variatie bevat. Ik mis dat wel een beetje hier. Ben bang dat dit snel verveelt.

  Kwam dit trouwens ook niet voor pc?
 • De graphics waren oke alleen de gameplay was erg saai.
 • Mensen zullen me hierom haten, maar: Kojima is super overrated.
 • @barton

  Ik haat je.
 • @barton

  Is hij serieus niet alleen populair om een de MG(S) serie? 1 zwaluw maakt namelijk nog geen zomer… Dus als dat zo is, dan ben ik het met je eens.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren