1. Bekijk nu de nieuwe trailer van Godzilla: King of the Monsters

Bekijk nu de nieuwe trailer van Godzilla: King of the Monsters

Film verschijnt op 30 mei 2019 in de bioscoop

Een nieuwe trailer voor Godzilla: King of the Monsters is uitgebracht door Warner Bros. Pictures. In de trailer zien we hoe de verschillende titanen de strijd met elkaar aangaan.

Godzilla: King of the Monsters is een vervolg op Godzilla en Kong: Skull Island. In dit tweede deel van de serie komt de mensheid oog in oog met andere monsters: Mothra, Rodan en King Ghidorah. Bekijk hieronder de nieuwe trailer van Godzilla: King of the Monsters.

Godzilla: King of the Monsters verschijnt op 30 mei 2019 in de bioscoop.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele PokΓ©mon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

 • Volgens mij ben ik dood en in de hemel, want deze trailer 😍😍😍 . Godzilla 😍😍😍😍😍 , Mohtra😍 , Rodan 😍 ( en als ik het goed heb gezien zijn Fire Rodan vorm 😍😍😍😍) en King Gidorah 😍😍😍😍😍😍. Ohja en natuurlijk Millie Bobby Brown 😍😍 , ik vind haar uitgaande van haar leeftijd echt geweldig acteren.
 • @Meta_coola
  Doe ff normaal joh, je bent een volwassen vent toch…
 • @blue_blade_3

  Mag ik effe fanboyen a.u.b. Op de evil dead franchise na is Godzilla mijn meest favoriete film franchise ooit. Als het even kan kijk ik elke jaar alle 33 (binnenkort 35 films fillms opnieuw.)
 • @Meta_coola jij hebt echt teveel tijd over, alle AC 1 keer per jaar spelen. En als ik me niet vergis ook nog een finalfantasy 5 ofzo. En dan nog 35 Godzilla films? Als we het over dedication hebben span jij de kroon. Je baas zal wel heel blij met je zijn.
 • @Grombeer

  Oh mijn baas is heel blij met mij. En mijn sociale leven lijd er ook niet onder.

  Overigens ist Final Fantasy VIII πŸ˜‰. En dat altijd in december.
 • @Meta_coola

  Ik vind het knap. 35 films opnieuw kijken dat zou mij ook nog lukken, maar al die games…. Het zijn ook geen korte games die je speelt volgens mij en als je ieder jaar alle AC-games uitspeelt, dan moet je er bijna iedere week één spelen.

  Hoeveel uur game jij gemiddeld per week?
 • @Luigi1985

  Meestal 20 uur ( begin vaak na het avond eten en dan tot 23:00. Vrijdag is meestal kroeg en met vrienden hang dag dus dat is weinig gamen) en 14 uur in het weekend. mits ik geen films kijk als ik weer eens naar godzilla, Evil Dead kijk etc. dan is het gamen meestal 1,5 a 2 uur minder. ( van 23:00 tot 0:00 kijk ik series)
 • @Meta_coola
  Jij noemt het fanboyen, maar ik zie het meer als "fangirl" als je dit soort reacties plaatst. Komt over alsof je een 11 jarig meisje bent die net te horen heeft gekregen dat ze kaartjes voor Justin Bieber heeft gewonnen.

  Leuk dat je enthousiast bent, maar zoveel emoticons is echt te kinderachtig voor woorden.
 • @blue_blade_3

  Dan vind je het maar kinderachtig. Als ik enthousiast ben over iets heb ik gewoon moeite met dat te onderdrukken. En als iemand zou reageerd zoals jij zie ik ook geen reden om daar moeite in te steken.
 • @Meta_coola
  Prima. Ben jij lekker jezelf, en plaats lekker 100 emoties in 1 bericht, en dan ben ik mijzelf door je daarop aan te spreken.

  Ik vind het persoonlijk namelijk erg vreemd dat een volwassen man zo'n bericht typt. Maar blijkbaar ben ik de enige
 • @Meta_coola houd je nog wel tijd over om te fappen?
 • @Meta_coola

  20 uur per week?! Mag blij zijn als ik per week 2 a 3 uur haal!

  Advies: ga nooit trouwen; dan moet je ook dingen samen doen 😫
 • @blue_blade_3

  Daarom gebruikt ie ook emoticons i.p.v. woorden ;-)

  Laat m lekker enthousiast zijn joh. Iedereen mag het op zijn eigen manier uiten.

  Zou wel leuk zijn als je in een toekomstig deel van Assassin's Creed de Evil Dead moet verslaan om zeven dragonballs te verzamelen om vervolgens Godzilla op te roepen. :-P
 • Over monsters gesproken. Monster Hunter: World krijgt n uitbreiding, Iceborne en n the Witcher samenwerking.

  Al begrijp ik dat n trailer over n Godzilla film de voorkeur krijgt op insidegamer.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren