1. Bekijk om 16:30 de Xbox-presentatie vanaf Gamescom

Bekijk om 16:30 de Xbox-presentatie vanaf Gamescom

Gaat Microsoft nog verrassen?

Om 16:30 start Microsoft hun Gamescom-presentatie vanuit Keulen. Bekijk hieronder de livestream om de nieuwste aankondigingen omtrent de Xbox One live te volgen.

Net als vorig jaar wordt er een Inside Xbox-presentatie gestreamd vanaf de beursvloer. Hier wordt onder andere nieuws omtrent Xbox-hardware en -accessoires, al aangekondigde games en een aantal verrassingen gedeeld. De livestream is op 21 augustus om 16:30 uur te zien via Xbox.com en alle social media-kanalen van Xbox.

Op de beursvloer is er tevens een Xbox-booth aanwezig waar 25 games kunnen worden gespeeld. Tot nu toe zijn enkel Forza Horizon 4, Ori and the Will of the Whisps en State of Decay 2 bevestigd.

Gamescom vindt vanaf dinsdag 21 augustus tot en met zaterdag 25 augustus plaats in Keulen. Op dinsdag 21 augustus is de beurs alleen toegankelijk voor pers en zakelijk bezoek.

Dit artikel delen

Over de auteur

Lucas May Hoofdredacteur van Gamer.nl. Liefhebber van de gekheid die deze intrigerende industrie met zich meebrengt. Perfecter dan Spelunky en Tetris wordt het niet.

Reacties

  • MCC update release graag! En gelieve ook naar de PC porten

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren