1. Bekijk vannacht om klokslag 12 hier de Nintendo Direct

Bekijk vannacht om klokslag 12 hier de Nintendo Direct

35 minuten aan games voor Switch en 3DS

Precies om middernacht wordt er een nieuwe Nintendo Direct uitgezonden. Deze is hieronder live te bekijken.

De Direct duurt ongeveer 35 minuten en bevat games voor zowel Switch als 3DS. Om welke games het gaat is niet bekend. Dit jaar verschijnen onder andere Super Smash Bros. Ultimate, Super Mario Party en de Pokémon: Let's Go-games op de Switch, maar in de toekomst staan ook spellen als de nieuwe Yoshi, Metroid Prime 4 en Bayonetta 3 te wachten.

Natuurlijk zal het belangrijkste nieuws ook na de Direct op InsideGamer te lezen zijn.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

 • Ben benieuwd naar Yoshi en of er een dixie voor Smash onthult wordt. Verder hoop ik op een grote verassing. Bijv Retro studio's hun nieuwe game en daarmee dat ze nog bestaan. Maar verwacht het niet.
 • ALS (ja, met de nadruk op ‘als’) dit het 2019 van de Nintendo Switch wordt, dan zou dat te bizar zijn:
  - Yoshi: Crafted World
  - FE: Three Houses
  - Pokemon RPG
  - Town
  - Daemon X Machina
  - Metroid Prime 4
  - Bayonetta 3
  - Animal Crossing
  - Luigi’s Mansion 3
  - Super Mario Bros. U Deluxe (enhanced port)
  - + Nog onaangekondigde games

  Mooi man! :’-D
 • Nintendo denkt dat een direct goed is als je vlammend begint en eindigt maar ze vergeten de andere 33 minuten boeiend te zijn. Dus opnieuw een matige direct ondanks luigi Mansion 3 en Animal Crossing
 • @kaassoufleeisback

  Voor jou niet boeiend, misschien voor anderen wel. Niet zo egoïstisch he! :-)
 • @Piet S.

  Nee Nintendo vergeet weer de overige 30 minuten te vullen Met Mind blowing aankondiging. Bijv als Retro echt met Star fox bezig is waarom die niet na Starlink met een mooie brug tonen. En toon je dat de studio ok is. Ik begin echt te geloven dat Retro studio's broke is. Of hun zitten achter LM3 of Animal crossing maar dat denk ik niet . Yoshi epic lm3 epic en animal crossing vet. Voor de rest niets mind blowing Ook de keuze voor Mario bros u port terwijl 3d world zo betere keuze is onbegrijpelijk.
 • @kaassoufleeisback

  JIJ vindt dat een betere keuze, anderen weer niet. Meningen. Daarnaast zou een 3D Mario port evt. Odyssey in de weg kunnen zitten.

  + Het is letterlijk onmogelijk om 5 of 6 Directs per jaar te vullen met ‘mind blowing’ aankondigingen… Common sense…

  2 nieuwe exclusives + een Super Mario Bros. enhanced port die vele gamers gemist hebben.

  Nieuws over games als MP4, Bayo3 en die Retro game komt gewoon in andere Directs…
  Wat moeten ze de volgende keer in godsnaam nog laten zien als ze dat nu allemaal in deze Direct hadden gepropt?
  Onrealistisch gewoon.

  Je klaagt nu echt om het klagen + jouw meningen zijn geen feiten. Dit was voor de gemiddelde Nintendo gamer een HELE fijne Direct. :-)
 • @Piet S.

  Mario 3d world is een hele andere soort 3d Mario dan Oddysey. Daarbij hebben veel mensen die game net zo goed gemist. En in Mario Maker worden vettere levels gemaakt dan in heel New super Mario bros.u zitten

  MP4 wat is die studio aan het doen dat je in een anderhalf jaar tijd nog steeds niets van de game kunt tonen. En ik heb de hoop op Retro studio's opgegeven een studio die 4. 5 jaar niets laat zien daar is meer aan de hand.

  Kan zijn dat het voor de gemiddelde Nintendo fan een mooie direct was. Yoshi lm3 en Animal crossing waren tof. De rest weer matig.
 • @kaassoufleeisback

  Een game kan ook gewoon eens leuk zijn. Het hoeft niet altijd 'mind-blowing' te zijn. Als iets jou niet bevalt, is het meteen een slechte Direct uitzending en heeft Nintendo het slecht gedaan. Nee, dat is niet zo: jij kijkt alleen naar wat er niet is. Dan valt je verwachting altijd tegen, want je krijgt nooit 1:1 wat je wilt.

  Gelukkig hebben we allemaal een eigen mening. Niemand heeft dus gelijk, maar tegelijk heeft iedereen gelijk. Wat jij niet slim vind, is voor de ander mogelijk wel een goede keuze. Wat jij leuk vind, vindt een ander misschien stomvervelend. Wat een ander niet leuk vindt, vind jij misschien supertof. Naar mijn mening zat er vandaag een redelijk gevarieerd aanbod in. Viel zeker niet tegen. Dat niet alle 'grote' titels vertegenwoordigd waren? Nou en?

  Games als "Metroid Prime 4" en "Bayonetta 3" zijn aangekondigd. Ze komen wel. Dat ze er nu niet bij zaten wil niet zeggen dat ze nooit meer komen. Ik raad je aan je verwachtingen realistischer te houden en wat geduld te hebben. Iedereen wacht op bepaalde games. Dat ze er dan niet bij zitten wil niet zeggen dat alles dan meteen slecht was. Volgende keer misschien.

  Zou het tof vinden als jij je plezier eens niet zo verschrikkelijk liet verpesten door je eigen verwachtingen. Dat zeg ik al jaren tegen je. Voorbeeld: Helaas, geen "Metroid Prime 4" deze keer, maar wél "Luigi's Mansion 3"! Dat is ook erg tof én nieuw!

  Wat er met Retro Studios aan de hand is? Geen idee. Laatste wat ik erover hoorde waren interne problemen, waaronder een geannuleerde game. We weten niet wat dat was, maar ze hebben daardoor stroevere communicatie met Nintendo opgelopen, begreep ik. Iets wat ze overigens niet kunnen gebruiken. Hoop dat ze nog aan iets groots werken, maar ik ga er geen verwachting voor kweken. Als ze iets hebben zullen ze het vroeg of laat wel tonen en is het mogelijk geweldig! Zo niet, dan wil ik geen hoge verwachting hebben die in elkaar stort. Voorlopig wacht ik gewoon af op wat er gaat komen, ook al hebben we geen idee. Uiteindelijk werkt minder klagen en meer plezier hebben met wat er wél is toch het beste.
 • @MVG

  Amen! :-)
 • @MVG

  Ik had totaal geen verwachtingen dus ben ook nergens teleurgesteld. Het is alleen doodzonde dat je zoveel moois hebt als Nintendo zijnde en je het gewoon weigert te tonen. Misschien gewoon de direct lengte omlaag en gewoon 6 goede games tonen dan 3 goede en een hoop slechte minder titels
 • @kaassoufleeisback

  Laat me het je eens op een andere manier vragen. Wat bereikt Nintendo er volgens jou mee als ze nu opeens 6 goede games tonen? Sure ze zullen op de korte termijn veel hype creëren, maar als die hype na een paar dagen weer gaat liggen, wat hebben ze er dan mee bereikt?

  Als je daar over na gaat denken zul je denk ik we begrijpen waarom jou methode eigenlijk helemaal niet zo logisch is.
 • @Shuckle

  Ze kunnen in iedergeval tonen na al vervelende geruchten dat Retro studio's ok is dat er geen problemen zijn En als ze idd aan Star Fox grand prix werken had het heel mooi na Starlink geplaatst kunnen worden. Je kunt de fans ook na anderhalf jaar tonen dat de prime 4 studio iets aan het doen is. En Miyamoto roept al 2 jaar Pikmin 4 is bijna af. Allleen die 3 aankondigen hadden de direct van een 6.5 naar een dikke 8 of 9 gebracht
 • @kaassoufleeisback

  Die aankondigingen/nieuwsberichten worden gewoon voor andere Directs bewaard. Het is wat Shuckle al zegt (en wat ik ook al zei): Ze verspreiden de aankondigingen gewoon.
  Niets mis mee. :-)
 • @Piet S.

  Geloof jij nog in retro studio's eind 2013 begonnen aan een game en in voor jaar 2019 nog steeds geen nieuwe titel lijkt t. 6 jaar schandalig.
 • @kaassoufleeisback

  Echt geen idee. Echter ook geen idee bij wie de bal ligt, bij Retro zelf of bij Nintendo. Ik zou ook graag meer weten over deze 'Starfox racer', maar we kunnen helaas alleen maar afwachten…
 • @Piet S.

  Ik ga er steeds meer in geloven dat de studio gesloten is
 • @kaassoufleeisback

  Ook dat is een optie, helaas…

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren