1. Below komt op 14 december eindelijk uit

Below komt op 14 december eindelijk uit

De stilte wordt verbroken met een releasedatum en nieuwe trailer

Na lang wachten is het zover: er is een releasedatum voor Below van Capybara Games. Het spel verschijnt op 14 december voor Xbox One en pc.

De game werd in 2013 al aangekondigd en is sindsdien meerdere malen uitgesteld, maar de laatste tijd was het vrij stil rondom Below. De aankondiging van de uiteindelijke releasedatum volgende week komt dus als een verrassing. Capy Games kondigde dit op Twitter aan en plaatste er ook een nieuwe trailer bij.

Eerder ontwikkelde de studio Superbrothers: Sword & Sworcery EP en Super Time Force. Beide titels gebruikten een unieke pixelstijl. Voor Below gebruiken de ontwikkelaars een compleet andere visuele stijl. Door een tilt-shift effect te gebruiken en het hoofdpersonage erg klein te maken, ontstaat er een unieke en mysterieuze sfeer. Deze actie-roguelike laat spelers een gigantisch grottenstelsel verkennen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Finally! Ook uitgelekt dat deze week al Ashen uitkomt, dan volgende week Below. Samen met Mutant Year Zero kan december opeens een heel vette maand worden.

    Benieuwd of ze direct op Gamepass komen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren