1. Below voor het eerst in lange tijd weer getoond

Below voor het eerst in lange tijd weer getoond

Game nog altijd in ontwikkeling, releasedatum niet bekend

Voor het eerst in lange tijd is de game Below weer eens getoond in een nieuwe gameplayvideo.
De game werd voor het eerst in 2013 getoond op Microsoft's persconferentie. In 2016 werd aangekondigd dat de studio de game zo goed mogelijk zou maken, in plaats van het zo snel mogelijk uitgeven. Sindsdien is er nog maar weinig vernomen van de actie-roguelike.


IGN heeft echter een nieuwe gameplayvideo van de game online gezet waarin het spel in actie te zien is. Het is nog altijd niet bekend wanneer de pc- en Xbox One-game moet verschijnen.

Below wordt gemaakt door Capybara Games. Eerder maakte de studio Superbrothers: Sword & Sworcery EP en Super Time Force. Beide titels gebruikten een unieke pixelstijl. Voor Below gebruiken de ontwikkelaars een compleet andere visuele stijl. Door een tilt-shift effect te gebruiken en het hoofdpersonage erg klein te maken, ontstaat er een unieke en mysterieuze sfeer.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Eindelijk weer wat rond deze game, ik miste hem idd al een hele tijd. Was toch een van de grotere indies die Microsoft graag liet zien. Blijf er nog steeds wel erg benieuwd naar, de look en feel is inderdaad uniek.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren