1. Beneath a Steel Sky krijgt na 25 jaar vervolg

Beneath a Steel Sky krijgt na 25 jaar vervolg

De game heet Beyond a Steel Sky

Beyond a Steel Sky komt waarschijnlijk eind dit jaar uit. De game moet een vervolg worden op Beneath a Steel sky, dat in 1994 uitkwam. De game was niet per se de meest bekende game van die tijd, maar ontving positieve beoordelingen. Nu is 25 jaar later ook het vervolg in ontwikkeling.

Beyond a Steel Sky wordt ontwikkeld door Revolution Software, de originele ontwikkelaar van Beneath Steel Sky. De studio staat tegenwoordig bekend als de maker van de Broken Sword-series. Revolution Software belooft een verhaal te vertellen over trouw en verlossing in een spookachtige en beangstigende wereld van all driven social controls.

De game zal een comic book-stijl hebben, die ontworpen wordt door award-winnende comic artiest Dave Gibbon en wordt ondersteund door 4K-resolutie en HDR. Volgens de studio hebben spelers de mogelijkheid om de omgeving en personages in het spel aanzienlijk te beïnvloeden. Of de game een soort evolutie is van Beyond a Steel Sky 2, een ontwikkelingsproject uit 2012 voor een vervolg op Beneath a Steel Sky, heeft de studio niet bekendgemaakt.

Dit artikel delen

Over de auteur

Romée Scholten Gek op games, gek op schrijven, af en toe ietsjes afgeleid.

Reacties

  • Ik zag de titel en werd heel enthousiast.
    Ik zag de trailer en was nogal teleurgesteld.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren