1. Fortnite-streamer Ninja gaat samenwerking aan met Red Bull

Fortnite-streamer Ninja gaat samenwerking aan met Red Bull

Een ninja met vleugels

In een stream kondigt Tyler 'Ninja' Blevins aan dat hij een samenwerking is aangegaan met Red Bull. Ook kondigt hij een speciaal Fortnite-toernooi aan.

Voor de aankondiging hebben de bekende Fortnite-streamer Ninja en Red Bull een video uitgebracht waarin Ninja uit de schaduw komt en een hoofdband met het Red Bull-logo om zijn hoofd bindt. De Fortnite-streamer vertelt dat hij al zeven jaar fan is van Red Bull. Dat is sinds Dave 'La Dave' Walsh gesponsord werd voor de MLG Gaming Days. In de onderstaande tweet laat hij zijn blijdschap uit over de samenwerking.

Het Toernooi

Het Red Bull Rise Till Dawn-toernooi vindt plaats op de 99e verdieping van de Willis Tower in Chicago. Het toernooi gaat om 15:21 op 21 juli van start en eindigt om 12:35 op 22 juli (Nederlandse tijd). Bovendien krijgen spelers bonuspunten als ze Ninja uit weten te schakelen. Meer details zijn nog niet bekend over dit toernooi. Wel zijn alle deelnameplekken binnen een paar minuten van de aankondiging uit verkocht.

Dit artikel delen

Over de auteur

Arran Winmai Met veel liefde speel ik games als Horizon Zero Dawn, Dishonored en Fallout 3. Race- en sportgames zijn niet echt mijn ding, maar gelukkig zijn er genoeg andere genres!

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren