1. Bestgelezen artikelen van het afgelopen jaar

Bestgelezen artikelen van het afgelopen jaar

Raad jij welke er op 1 staat?

2018 is een jaar geweest vol met tof nieuws en geruchten in de film- en game-industrie. Op InsideGamer.nl hebben we daarom ook veel mooie en interessante artikelen mogen schrijven. Om het jaar af te sluiten hebben we de top tien van artikelen die het bestgelezen zijn bij elkaar gezocht.

We schrijven artikelen en nieuws op InsideGamer vanwege onze passie voor games en entertainment, maar dat is niet de enige reden. We schrijven ook nieuws omdat we weten dat mensen naar dat ene nieuwtje of bepaalde details zoeken. Daarom was wellicht niet elk Fortnite-nieuwtje in 2018 even interessant voor de vaste bezoeker, maar wel retebelangrijk voor de website. Behalve Fortnite was Red Dead Redemption 2 uiteraard erg populair, gaat GTA 6 nú al als een malle en deed Netflix- en HBO-serienieuws het ontzettend goed. Hieronder volgt onze top tien van bestgelezen artikelen.

Red Dead Redemption 2

1. Deze HBO en Netflix-series gaan 2018 aanzienlijk toffer maken

Jawel, het bestgelezen artikel ging over HBO en Netflix. Streamingdiensten als HBO en Netflix hebben ervoor gezorgd dat wij als mensen voor relatief weinig geld maandelijks onbeperkt kunnen genieten van leuke films en series. Aangezien meer dan tachtig procent van de InsideGamer-bezoeker een Netflix-abonnement heeft, is dit artikel relevant geweest voor zowel de vaste bezoekers als het grote publiek. Daarom zijn we dit jaar elke begonnen met de beste kijktips voor Netflix, die het nog steeds uitstekend doet.

Netflix

2. GTA 6-geruchten op een rij

Met het gigantische succes van GTA 5 en GTA Online weten we vrijwel zeker dat Rockstar ooit een vervolg uitbrengt. Eigenlijk is er nog bijna niets bekend over GTA 6, maar hier en daar gaan al enkele geruchten en het is heerlijk om over de game te speculeren. GTA is zo’n grote titel geworden dat ieder gerucht of speculatie over de volgende game weer een klein tipje van de sluier kan oplichten over wat de volgende game in de serie kan brengen. Met openwereldgames als Red Dead Redemption 2 en GTA is het gewoon afwachten hoe groot GTA 6 gaat worden. In welke stad gaat de game zich afspelen, wie wordt de protagonist en vooral wanneer komt de game uit? Het halve internet wil het weten.

gta

3. Fortnite-update brengt autorun

2018 was het jaar van Fortnite. Wellicht was het hoogtepunt toen Ninja de game live speelde met Drake en 650.000 gelijktijdige kijkers trok. Eind januari kwam er een nieuwe update uit voor de game met onder andere AutoRun, en werd gek genoeg het bestgelezen Fortnite-nieuwtje van 2018. Blijkbaar was autorun een gewilde feature en kwamen mensen massaal via Google een kijkje nemen. Gezellig

Fortnite Season 4

Bekijk hieronder de rest van de bestgelezen artikelen:

Wie weet wat 2019 ons gaat brengen met nieuwe games, films, aankondigingen en geruchten. Wat hopen jullie te zien in 2019?

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

 • Toch geen verkeerde zet om nieuws van series en films te plaatsen dus. Zo zie je maar dat wat je in de comments leest niet altijd de mening is van de meeste bezoekers.
 • @adutchman

  Dit zet mijn mening dat films en series podium recht hebben op insidegamer.nl inderdaad redelijk wat kracht bij. Hopelijk betekent dit dat deze trend in 2019 voort wordt gezet.
 • @adutchman In de reacties zie je juist de lezers die geen film- en seriecontent willen zien op IG. Uit onze onderzoeken blijkt dat het overgrote deel hier behoefte aan heeft.
 • @Jack O Ik ben ook blij met die content, blijf ik lekker op de hoogte van zowel games als series en films
 • @adutchman mooi om te horen, we doen het graag!
 • Normaal wordt hier altijd een mooie infographic aan gewijd, waarin naast bovenstaande info bijvoorbeeld ook staat welke membercontent het meest werd bekeken. Hopelijk komt deze alsnog.
 • @barton

  Was toch een member die dat altijd deed ?
 • @Meta_coola Voorgaande keren maakte That Mr Awesome ze ja, weet niet of hij tijd heeft om er weer een te maken.
 • @barton dat is normaal gesproken een member inderdaad. De bestgelezen membercontent kan ik nog wel even opzoeken voor de verkiezing van december.
 • Misschien is het ook een goed idee om de naam van de te veranderen in Media Totaal! :-)

  Oh..wacht

  http://mediatotaal.nl
 • @CerandoX.nl

  Nee de naam is goed zo, ze gaan altijd nog diep op games in, en belichten daarnaast ook nog eens films en series.
 • @CerandoX.nl haha, helaas die naam is al gekozen inderdaad. Maar zoals je ziet bestaat het overgrote deel van de lijst uit gamecontent.
 • @Jack O
  Heel stiekem klik ik er ook wel op.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren