1. Bestanden wijzen op gloednieuwe Fortnite-modus 

Bestanden wijzen op gloednieuwe Fortnite-modus 

Genaamd Daybreak

Onlangs opgedoken bestanden wijzen op een nieuwe Fortnite-modus, genaamd Daybreak. 

De bestanden zijn gevonden in de nieuwste patch (16.40) van Fortnite. Volgens een gelekte beschrijving gaat het om een totaal nieuwe Fortnite-beleving en wordt er een compleet nieuwe map aan de game toegevoegd.

"Spelers worden onbewapend wakker aan de rand van een eiland, zonder enig idee te hebben hoe ze hier terecht zijn gekomen. Door snel naar wapens en munitie te zoeken moeten zij de nacht overleven terwijl duistere wezens over het eiland dwalen, opzoek naar prooi. 

De beschrijving leert ons verder dat spelers naast wapens, ook opzoek moeten gaan naar hun medespelers. Iedereen wordt namelijk op een willekeurig gedeelte van het eiland gedropt. Het uiteindelijke doel van de gamemodus is om gezamenlijk per helikopter het eiland te verlaten.

Fortnite-lekker HYPEX gaf eerder deze week al aan dat Epic Games werkt aan een vergelijkbare modus en deelde zelfs een aantal afbeeldingen van de nieuwe map.

Het is niet de eerste keer dat er sprake is van een nieuwe spelervaring, de geheimzinnige modus werd zelfs benoemd in de zaak tussen Apple en Epic. 

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Power Unlimited.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren