1. Zoveel schijfruimte heb je voor Call of Duty: Black Ops Cold War nodig

Zoveel schijfruimte heb je voor Call of Duty: Black Ops Cold War nodig

Maximaal 136 GB op next-gen consoles

Activision heeft onthuld hoeveel schijfruimte Call of Duty: Black Ops Cold War per platform vereist.

Dat deed het bedrijf via IGN. Het gaf daarbij per platform aan hoeveel schijfruimte men nodig heeft om de game van te voren te installeren. Op PlaySation 4 en Xbox One is er respectievelijk 95 en 93 GB nodig. Op PlayStation 5 en XBox Series X is er respectievelijk 133 en 136 GB nodig - de extra ruimte is voor het weergeven van de verbeterde graphics.

Op pc is er 35 GB nodig om alleen de multiplayer te installeren, 82 GB voor de volledige game en 125 GB vor de volledige game met Ultra Graphics. Zowel op pc als op console kan men daarbij kiezen om specifieke onderdelen van de game te installeren, zoals alleen de campagne of Zombies.

Eerder gingen er geruchten over bestandsgroottes van om en nabij de 200 GB, dus de aangekondigde groottes vallen relatief mee. Call of Duty: Black Ops Cold War verschijnt op 13 november voor PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series X/S en pc. De game komt op 19 november ook uit op PlayStation 5.

Black ops Cold War

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Het is natuurlijk een crossgen titel, maar dan nog mag het duidelijk zijn dat Activision vrijwel geen gebruik heeft gemaakt van de mogelijkheden om de benodigde opslag te verkleinen op next gen..
    Zal wel teveel moeite zijn om de verschillende versies bij te houden.
  • Geen halve, maar een derde Series S dus!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren