1. Beste Game E3 2018 #1 - Jump Force vs. Just Cause 4

Beste Game E3 2018 #1 - Jump Force vs. Just Cause 4

Net als vorig jaar zijn wij natuurlijk enorm benieuwd wat jullie de beste of indrukwekkendste game van E3 2018 vinden. Zoals jullie van ons gewend zijn doen we dat door twee games per ronde het tegen elkaar op te laten nemen. Natuurlijk zijn sommige games niet met elkaar te vergelijken, maar het is dan ook een verkiezing met een knipoog. En sommige E3-titels doen niet mee omdat er simpelweg nog niet veel over bekend zijn. We trappen af!

Jump Force vs. Just Cause 4

Jump Force

Releasedatum: n.n.b.

Platform: PS4, Xbox One, pc

Namco Bandai werkt samen met het Japanse tijdschrift Jump aan Jump Force, voor animeliefhebbers een droom die uitkomt. In een alternatieve tijdlijn strijden helden uit de grootste animeseries tegen elkaar, zoals Dragon Ball, One Piece en Naruto. In teams van drie nemen spelers het in driedimensionale omgevingen het tegen elkaar op in spectaculaire gevechten. Hoeveel personages er exact beschikbaar zijn is nog niet bekend, maar we gokken dat het er heel wat zijn.

Just Cause 4

Releasedatum: Eind 2018

Platform: PS4, Xbox One, pc

De Apex 4 Engine van Avalanche Studios zorgt voor een hoop nieuwe speeltjes in Just Cause 4. Hoewel de game een verhaal vertelt over Rico’s strijd tegen een militair regime op een fictief eiland, is het veel leuker om met de uitstekende physics van de game te spelen. Extreme weersomstandigheden bieden de meest creatieve mogelijkheden, zoals met je wingsuit rondom een tornado vliegen die ondertussen op zeer realistische wijze alle voorwerpen in de omgeving naar zich toetrekt. Ook is Rico’s grijphaak verbeterd en zijn de beste vaardigheden uit de eerste drie games aan het apparaat toegevoegd. Je kunt weer naar hartenlust aan voertuigen hangen, tonnen door de lucht laten vliegen en ditmaal je eigen luchtballon maken met het Fulton-apparaat. Als de framerate maar stabiel is…

Welke van deze twee games heeft jou helemaal overdonderd tijdens de afgelopen E3? En welke wil jij zo snel mogelijk in je bezit hebben om helemaal grijs te kunnen spelen? Stem hieronder op je favoriet in de poll en laat je horen in de comments. Morgen kan je stemmen op de volgende ronde!

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Jump force all the way alleen al om het feit dat Dragon Ball er in zit
 • @Meta_coola Dat was ook mijn eerste gedachte, maar na de Just Cause 4 demonstratie op E3 ben ik toch voor die gegeaan. De trailer ziet er echt supervet uit, maar de gameplay lijkt me iets te veel op de Naruto Ultimate Ninja Storm-games.
 • @Meta_coola ooow yeah dude. Maar ook one piece en naruto, dat wordt mooi clashen en ik kan niet w88!
 • Jump force all the way.
  Ik vind de just cause series ook echt gaaf, maar als zoro frieza in elkaar rossen dat is toch wel echt leip! Ook super mooie kwaliteit ga ervan uit dat het ook leuker speelt als j-stars.
 • Jump force! Just cause kennen we nu wel. Althans ik heb dat nu wel gezien.
 • @Grombeer Jump Force is qua gameplay niet echt heel interessant. Kom ik nog op terug met een hands-on. Dragonball Fighterz was in ieder geval toffer, JF lijkt meer een aaneengeregen cutscene. Best boring.
 • @DMons

  Als het ook maar een beetje lijkt op z'n voorganger https://youtu.be/QrF6aWBvlGE dan is het jump force >>>> just cause 4.
 • @DMons, ok ik ben benieuwd naar de hands on.
 • @Grombeer moet zeggen dat ik helaas vrij kort heb kunnen spelen, maar de gamemechanics zijn 'kinda weird' en de animaties heel bruut, maar behoorlijk onoverzichtelijk.
 • Jump Force
 • Beide games zijn niet zo interessant in mijn ogen, maar als ik zou moeten kiezen zou ik voor springkracht gaan.

  Overigens durf ik stiekem wel te voorspellen dat Cyberpunk 2077 de beste E3 game zal worden, al is de titel waar ik het meest naar uitkijk The Last of Us 2.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren