1. Beste game E3 2018 #11 - Beyond Good and Evil 2 vs. PES 2019

Beste game E3 2018 #11 - Beyond Good and Evil 2 vs. PES 2019

Net als vorig jaar zijn wij natuurlijk enorm benieuwd wat jullie de beste of indrukwekkendste game van E3 2018 vinden. Zoals jullie van ons gewend zijn doen we dat door twee games per ronde het tegen elkaar op te laten nemen. Natuurlijk zijn sommige games niet met elkaar te vergelijken, maar het is dan ook een verkiezing met een knipoog. En sommige E3-titels doen niet mee omdat er simpelweg nog niet veel over bekend zijn.

Beyond Good & Evil 2

Releasedatum: Nog niet bekend

Platform: PS4, Xbox One, pc

Sommige fans kunnen nog steeds niet geloven dat Beyond Good & Evil 2 bestaat, maar het is echt waar. Deze E3 kregen we zelfs een prachtige trailer en zelfs de eerste gameplaybeelden te zien, waarin wordt onthuld dat Jade en Pey’j helemaal terug zijn. Het verhaal wordt een piratenavontuur dat voorafgaat aan het eerste deel en draait om slavernij van mens-dier-hybriden. Ook vindt het plaats in een compleet ander zonnestelsel, dat spelers delen met anderen. Beyond Good & Evil 2 wordt namelijk een online ruimtegame die exploratie combineert met gevechten op de grond. Helaas is de game nog lang niet af, maar het begin is er. Een prachtig begin, welteverstaan.

PES 2019

Releasedatum: 30 augustus

Platform: PS4, Xbox One, pc

Konami pakt een aantal van de kritieken op de PES-serie aan door met name een groot aantal licenties toe te voegen. Verschillende landen en competities, zoals de Jupiler League en de Eredivisie, zijn nu onderdeel van de game. Ook wordt een hele hoop gameplayelementen veranderd, zoals individuele karaktertrekken van spelers, meer invloed van moeheid op de prestaties van het team, nieuwe bal-physics en verbeterde schietmechanieken. Tot slot ondersteunt de game eindelijk 4K en HDR, want PES 2019 verschijnt niet meer op de vorige generatie consoles.

Welke van deze twee games heeft jou helemaal overdonderd tijdens de afgelopen E3? En welke wil jij zo snel mogelijk in je bezit hebben om helemaal grijs te kunnen spelen? Stem hieronder op je favoriet in de poll en laat je horen in de comments. Morgen kan je stemmen op de volgende ronde!

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

  • Beyond Good and Evil 2, het zag er ontiegelijk goed uit enige nadeel is dat de release date nog zolang op zich laat wachten. PES 2019 komt dit jaar al uit en zou in principe daardoor deze battle moeten winnen maar tja het is voetbal en dat is iets waar ik echt totaal niks mee heb.
  • @Meta_coola Het is wel duidelijk dat BGAE2 een veel bredere doelgroep heeft. Zowiezo terecht dat ie heeft gewonnen.
  • Het is dan ook beste E3 game en niet beste game welke dit jaar uitkomt.
  • BGAE2 natuurlijk.
  • GOTY Battle thumbnail _O-

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren