1. Beste game E3 2018 #12 Ghost of Tsushima vs. Hitman 2

Beste game E3 2018 #12 Ghost of Tsushima vs. Hitman 2

Net als vorig jaar zijn wij natuurlijk enorm benieuwd wat jullie de beste of indrukwekkendste game van E3 2018 vinden. Zoals jullie van ons gewend zijn doen we dat door twee games per ronde het tegen elkaar op te laten nemen. Natuurlijk zijn sommige games niet met elkaar te vergelijken, maar het is dan ook een verkiezing met een knipoog. En sommige E3-titels doen niet mee omdat er simpelweg nog niet veel over bekend zijn.

Ghost of Tsushima

Releasedatum: 2019

Platform: PS4

Sucker Punch Productions wil met Ghost of Tsushima niet de zoveelste Japanse fantasiegame maken, maar juist een simulator van het feodale Japan. Een tot in de kleinste details nagebouwd eiland van Tsushima, authentieke kenmerken van de samoerai en spannende duels maken onderdeel uit van de ambitieuze actiegame. Spelers nemen de rol aan van Jin, een samoerai die zijn thuisland moet verdedigen tegen een Mongolische invasie. Omdat al zijn meesters zijn omgekomen in de strijd zet hij zijn vraagtekens bij de oude vechtkunst en leert hij gedurende de game nieuwe vaardigheden om te overleven. Missies doen en vaardigheden leren vormen de basis van de gameplay in de open wereld van het eiland. Helaas hebben we nog weinig gezien over hoe de wereld precies in elkaar zit, maar als we de eerste verhalen over de game mogen geloven, dan belooft Ghost of Tsushima veel goeds.

Hitman 2

Releasedatum:

Platform: PS4, Xbox One, pc

Hitman 2 voelt erg aan als het eerste deel, wat inhoudt dat we ons aankomende november weer mogen verkleden en talloze paden kunnen kiezen om schurken om te leggen. Ditmaal brengt Warner Bros. de game uit als één pakket met vijf tot zes volledige missies. Onze eerste speelsessie liet ons kennismaken met een aantal nieuwe features, zoals meer informatie over npc’s die Agent 47 in zijn vermomming herkennen en spiegels die je nu kunnen verraden. Opgaan in de gigantische mensenmassa’s is ook onderdeel van de game, die ontzettend groot en realistisch zijn. Hitman 2 is tot nu toe eigenlijk precies dat: groter en beter.

Welke van deze twee games heeft jou helemaal overdonderd tijdens de afgelopen E3? En welke wil jij zo snel mogelijk in je bezit hebben om helemaal grijs te kunnen spelen? Stem hieronder op je favoriet in de poll en laat je horen in de comments. Morgen kan je stemmen op de volgende ronde!

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

  • Wederom een heel erg makkelijk keuze, Ghost of Tsushima voor mij persoonlijk sowieso de game van E3 en ik hoop dat deze game dan ook daadwerkelijk de winnaar word van de E3 battle 2018.
  • GOT natuurlijk. hoewel HItman 2 ook erg tof gaat worden.
  • Beide tof, maar Ghost of Tsushima is meer dan tof.
  • Hmm ik mis nog 100 votes
  • @mightybundy

    Tja zondag dan zit niet iedereen achter de computer of met hun phone/tablet te klooien.

    Voor de rest volgens mij zijn de voorgaande rondes zoals Sekiro Shadows Die Twice vs cyberpunk 2077 gewoon eerlijk verlopen. En als men telkens opnieuw gevote heeft kan ik alleen maar zeggen dan heb je echt geen leven en andere dingen om te doen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren