1. Beste Game E3 2018 #14: Battlefield V vs. Super Smash Bros. Ultimate

Beste Game E3 2018 #14: Battlefield V vs. Super Smash Bros. Ultimate

Net als vorig jaar zijn wij natuurlijk enorm benieuwd wat jullie de beste of indrukwekkendste game van E3 2018 vinden. Zoals jullie van ons gewend zijn doen we dat door twee games per ronde het tegen elkaar op te laten nemen. Natuurlijk zijn sommige games niet met elkaar te vergelijken, maar het is dan ook een verkiezing met een knipoog. En sommige E3-titels doen niet mee omdat er simpelweg nog niet veel over bekend zijn.

Battlefield V

Releasedatum: 19 oktober 2018

Platform: PS4, Xbox One en pc

We wisten al lang voor de E3 dat Battlefield V zich afspeelt tijdens de Tweede Wereldoorlog, maar recent konden we de game eindelijk spelen. Een van de grootste toevoegingen aan de game is de Grand Operations-modus, in feite een uitgebreide vorm van Operations die verteld wordt als een geschiedenisles. De modus biedt de nodige historische context en variatie binnen potjes, waardoor onze eerste kennismaking met Battlefield V zeer aangenaam is. Andere grote veranderingen zijn verbeterde animaties, de mogelijkheid om je teamgenoten in iedere klasse tot leven te wekken en meer schaarste. Dit laatste zorgt ervoor dat je beter in de gaten moet houden of er een Support-speler in de buurt is, want anders ben je kanonnenvoer voor de Duitsers.

Super Smash Bros. Ultimate

Releasedatum: 7 december 2018

Platform: Switch

Iedereen doet mee in Super Smash Bros. Ultimate. En met iedereen bedoelen we daadwerkelijk alle personages vanaf de Nintendo 64-versie tot aan Super Smash Bros. Wii U, waarmee Ultimate tot nu toe 66 personages bevat. Niet alleen hebben oude bekenden een grafische upgrade gekregen, maar zijn ook veel veteranen qua gameplay aangepakt om ze nét wat anders aan te laten voelen. Verder worden de Inklings uit Splatoon en Metroid-eindbaas Ridley aan de verzameling toegevoegd, en is de presentatie van de game een stuk spectaculairder. Hoewel de game erg oogt en speelt als de Wii U-versie, is er voor fanatiekere spelers een hoop aangepast. Je kunt bijvoorbeeld ontwijken in de lucht, schade aanbrengen met je schild en aanvallen vanaf een ladder. Onze eerste potjes met Super Smash Bros. Ultimate waren fantastisch en we hopen voor 7 december nog eens met de game aan de slag te kunnen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jack O Redacteur bij InsideGamer en Gamer.nl. Helemaal gek van The Witcher 3, Pokémon, God of War en Uncharted. Zwak voor egels en andere beestjes.

Reacties

 • Volgens mij ben ik niet de enige die als grap op battlefield heeft gestemd xD
 • @blue_blade_3

  Het is een nintendo fanboy site. De uitslag staat al vast
 • @Buzzard, nou het is nu 50/50 er zijn genoeg PS fanboys die in stilte stemmen voor BF5.
 • @Grombeer
  Wat is de correlatie tussen bfv en Playstation? Deze ontschiet mij nu even.
  Ik ben overigens blij dat niet iedereen loopt te schreeuwen wat ze stemmen. Krijg je straks weer van die nutteloze discussies.
 • @AWESOMEDUDE3

  Activision heeft atm een partnership met Sony.
  EA op dit moment met Microsoft.
 • @Ardyn
  Daar was ik van op de hoogte, geen idee dat het dan fanboys aantrekt. Het zal allemaal wel.
 • @Buzzard correctie het is een anti-Nintendo site.
 • Dat zoveel mensen nog stemmen op Battlefield V.
  Al zou ik sowieso die game eerder halen dan Smash, maar wat kreeg Battlefield V een slechte vertoning op deze E3. Geen goede kijk op de gameplay tijdens de presentatieS, maar na EA Play gooide Nvidia direct gameplay online….
 • Super Smash Bros. natuurlijk

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren