1. Beste game E3 2018 #16 Devil May Cry 5 vs. Call of Duty: Black Ops 4

Beste game E3 2018 #16 Devil May Cry 5 vs. Call of Duty: Black Ops 4

Net als vorig jaar zijn wij natuurlijk enorm benieuwd wat jullie de beste of indrukwekkendste game van E3 2018 vinden. Zoals jullie van ons gewend zijn doen we dat door twee games per ronde het tegen elkaar op te laten nemen. Natuurlijk zijn sommige games niet met elkaar te vergelijken, maar het is dan ook een verkiezing met een knipoog. En sommige E3-titels doen niet mee omdat er simpelweg nog niet veel over bekend zijn.

Devil May Cry 5

Releasedatum: Lente 2019

Platform: PS4, Xbox One, pc

Deze nieuwe Devil May Cry werd vrij onverwachts aangekondigd tijdens de Microsoft-persconferentie. Director Hideaki Itsuno kwam zelf trots vertellen dat hij hard werkt aan een vijfde deel uit de serie en dat het de beste Devil May cry-game ooit wordt. De eerste beelden onthullen Nero als hoofdpersonage, een demonenjager die eerder in het vierde deel verscheen en zijn mechanische arm inzet tijdens gevechten. Dit laatste zorgt ongetwijfeld voor toffe nieuwe gameplay-elementen, zeker in combinatie met de actie uit de eerste trailer. Ook werd tot genoegen van veel fans Dante onthuld, de originele protagonist van de serie en de vermoedelijke tweede hoofdrolspeler in Devil May Cry 5.

Call of Duty: Black Ops 4

Releasedatum: 12 oktober 2018

Platform: PS4, Xbox One, pc

Dit jaar brengt Activision weer een futuristische Call of Duty uit, eentje die anders is dan de rest. Black Ops 4 wordt namelijk tactischer dan ooit dankzij een paar ingrijpende aanpassingen in de gameplay. Spelers moeten zichzelf bijvoorbeeld handmatig helen, iedereen heeft meer gezondheid en teams bestaan uit slechts vier man. Specialists keren terug en hebben behalve vaardigheden om tegenstanders weg te blazen ook uitrustingen die bijdragen aan de overwinning van het team, zoals barricades, schilden en helende voorwerpen. De game stuurt spelers dusdanig aan om samen te werken, dat de kill/death-ratio verleden tijd wordt. Op de E3 hebben we helaas nog weinig gezien van de drie aangekondigde Zombies-maps en de Blackout-modus, Treyarchs versie van battle royale, maar dat komt ongetwijfeld later dit jaar.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Heb helemaal niets met DMC dus dan maar BO4.
 • Lol, dit is een makkelijke voor de meeste boven de 14.
 • @Grombeer
  Precies; Black Ops 4 natuurlijk!
 • @blue_blade_3 hmmmm🤔 Nee
 • @blue_blade_3 lolXD
 • @mightybundy
  Jongens doe toch nie zo mal!
 • Devil May Cry 5, CoD is echt totaal niet mijn ding.
 • @Meta_coola, er zit wel een goede single player in CoD hoor. Oh nee wacht …..
 • @Grombeer

  World at war was de laatste CoD game die een boeiende singleplayer had.
 • @Meta_coola Die jij gespeeld hebt bedoel je? Infinite warfare, en Advanced warface hadden beide een vette campaign. Beter dan de multiplayer van die games.
 • DMC5 off course, BO4 is schijt.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren