1. Beste game E3 2018 #18 - Spider-Man vs. Dying Light 2

Beste game E3 2018 #18 - Spider-Man vs. Dying Light 2

Net als vorig jaar zijn wij natuurlijk enorm benieuwd wat jullie de beste of indrukwekkendste game van E3 2018 vinden. Zoals jullie van ons gewend zijn doen we dat door twee games per ronde het tegen elkaar op te laten nemen. Natuurlijk zijn sommige games niet met elkaar te vergelijken, maar het is dan ook een verkiezing met een knipoog. Inmiddels ligt de helft van de games eruit en gaan we door met de 1/8ste finales!

Spider-Man

Releasedatum: 7 september

Platform: PS4

Spider-Man komt er al vrij snel aan en is de grootste Playstation 4-exclusive van het najaar. Tijdens de presentatie lag de focus meer op het verhaal van de game, maar latere speelsessies met de game lichtten ook de uiterst vloeiende gameplay uit. Slingeren door de stad, jezelf lanceren vanaf daken en over muren rennen als een echte superheld ziet er in Spider-Man ontzettend goed uit. Gevechten hebben veel weg van de Batman Arkham-games, maar dan met meer vrijheid en een zeer interactieve omgeving. Voor liefhebbers van de stripboeken lijkt Insomniac Games ook genoeg in petto te hebben, want in de eerste trailer duiken superschurken Electro, the Rhino, Scorpion, the Vulture en Mister Negative allemaal op. Sony heeft wellicht de beste Spider-Man-game tot op heden in handen, dus we houden hem goed in de gaten.

Dying Light 2

Releasedatum:

Platform: PS4, Xbox One, pc

Techland werkt al een tijdje aan Dying Light 2 en onthulde tijdens de E3 zowel de game als het feit dat Chris Avellone (Fallout: New Vegas, Knights of the Old Republic 2) het verhaal schrijft. Keuzes hebben nu een grotere invloed op de omstandigheden in de stad waarin de game zich afspeelt. Je aansluiten bij een bende kan tot gevolg hebben dat je zelf bijvoorbeeld drinkwater in overvloed hebt om jezelf te helen, maar dat het volk langzaam sterft van de dorst. De keuzes die je overdag maakt hebben ook invloed op ’s nachts, wanneer de zombie-achtige freaks door de stad rennen en je jezelf moet verdedigen met alles wat je voorhanden hebt. Freerunning betreft nog steeds de manier waarop spelers zich bewegen door de stad en afgaande op de aankondigingstrailer ben je in Dying Light 2 zo vrij als een vogel.

Welke van deze twee games heeft jou helemaal overdonderd tijdens de afgelopen E3? En welke wil jij zo snel mogelijk in je bezit hebben om helemaal grijs te kunnen spelen? Stem hieronder op je favoriet in de poll en laat je horen in de comments. Morgen kan je stemmen op de volgende ronde!

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

  • Spinnenman!
  • Spider man natuurlijk. Deze game lijkt me erg tof, en wat ik tot nu toe heb gezien zag er goed uit. Vroeger veel plezier gehad van de Spider man 3 game. Ik ga deze game in ieder geval zeker aanschaffen
  • Dying light 2 maar spider man zal wel winnen omdat het een exclusive is.
  • @Surveyor
    Òf omdat de meerderheid meer naar Spiderman uitkijkt.
  • Spiderman! Vond dying light 1 tegenvallen, verdween al snel weer in de kast.
  • Ik dacht dat Spiderman al uitgeschakeld was ondanks dat de game RE2 remastered had verslagen. Zijn nu beide games uit die battle dus uit hun battle doorgegaan?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren