1. Beste game E3 2018 #23 - Death Stranding vs. Battlefield V

Beste game E3 2018 #23 - Death Stranding vs. Battlefield V

Net als vorig jaar zijn wij natuurlijk enorm benieuwd wat jullie de beste of indrukwekkendste game van E3 2018 vinden. Zoals jullie van ons gewend zijn doen we dat door twee games per ronde het tegen elkaar op te laten nemen. Natuurlijk zijn sommige games niet met elkaar te vergelijken, maar het is dan ook een verkiezing met een knipoog. En sommige E3-titels doen niet mee omdat er simpelweg nog niet veel over bekend zijn.

Death Stranding

Releasedatum: onbekend

Platform: PS4

Eindelijk is er een trailer die een aantal vragen beantwoordt over Death Stranding. Althans, over de gameplay dan, want we worden weinig wijzer van Sam Bridges’ zwoele blik en het vrouwelijke personage dat wordt onthuld in de nieuwe beelden. We zien acteur Norman Reedus’ rondwandelen in een verlaten en regenachtige wereld met een robot die onzichtbare, levensgevaarlijke wezens blootlegt. Ook draagt hij een dubieuze rugzak in de vorm van een lijk, en lijken verkennen en sluipen onderdeel te zijn van de gameplay. De game is nog steeds heerlijk mysterieus en spannend, waardoor we het eigenlijk wel prima vinden dat het voor het grootste deel een raadsel blijft. Hopelijk kunnen we het voor 2021 zelf beleven.

Battlefield V

Releasedatum: 19 oktober 2018

Platform: PS4, Xbox One en pc

We wisten al lang voor de E3 dat Battlefield V zich afspeelt tijdens de Tweede Wereldoorlog, maar recent konden we de game eindelijk spelen. Een van de grootste toevoegingen aan de game is de Grand Operations-modus, in feite een uitgebreide vorm van Operations die verteld wordt als een geschiedenisles. De modus biedt de nodige historische context en variatie binnen potjes, waardoor onze eerste kennismaking met Battlefield V zeer aangenaam is. Andere grote veranderingen zijn verbeterde animaties, de mogelijkheid om je teamgenoten in iedere klasse tot leven te wekken en meer schaarste. Dit laatste zorgt ervoor dat je beter in de gaten moet houden of er een Support-speler in de buurt is, want anders ben je kanonnenvoer voor de Duitsers.

Gisteren won Ghost of Tsushima van Beyond Good & Evil 2.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Jeuuhh ghost of tsushima samen met Dragon Quest XI, Assassin's Creed Odyssey en sekiro door naar de volgende rondes.

  Nu ga ik voor Death Stranding. BF V is tja BF en imho dus meh.
 • Death stranding. Het intrigeert me.
 • Battlefield voor mij. Dat hele vage gedoe van death stranding mag van mij nu weleens opgehelderd worden. En nee, ik ga het niet alleen maar tof vinden omdat Kojima eraan werkt. Iedereen kan weleens een misstap maken en ik vrees dat dit hem wordt. Spel is zo vaag dat ze zelf niet eens weten waar het over gaat volgens mij.
 • @Grombeer DS is gewoon de shit, en het wordt al steeds duidelijker….
 • Death Stranding doet me op dit moment teveel aan de hype van No Man's Sky denken. Ik ga dit keer voor de gierige mensen.
 • DS is mij iets te artsie ; zo'n ' mensen die dit niet tof vinden snappen de game niet' type game. BF vind ik ook niks. Waar kan ik stemmen op Zlatan Legends?
 • @benjaminben Sommige mensen hier snappen duidelijk niet dat dit een awesome game wordt…..
 • Kan maar 1 juist antwoord op komen en dat is DS, simpel.
 • Alleen beetje jammer dat ik niet meer kan stemmen…. Bij de anderen kon je daaagen erna nog stemmen en nu ineens niet meer…

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren