1. Beste game E3 2018 #24 The Division 2 vs. Devil May cry 5

Beste game E3 2018 #24 The Division 2 vs. Devil May cry 5

Net als vorig jaar zijn wij natuurlijk enorm benieuwd wat jullie de beste of indrukwekkendste game van E3 2018 vinden. Zoals jullie van ons gewend zijn doen we dat door twee games per ronde het tegen elkaar op te laten nemen. Natuurlijk zijn sommige games niet met elkaar te vergelijken, maar het is dan ook een verkiezing met een knipoog. En sommige E3-titels doen niet mee omdat er simpelweg nog niet veel over bekend zijn.

Na een toegeven fout die helaas hardhandig rechtgetrokken moest worden, zijn we nu dan toch echt bij het einde van de achtste finales gekomen. Welke van deze twee games gaat door naar de laatste acht?

The Division 2

Releasedatum: 15 maart 2019

Platform: PS4, Xbox One, pc

The Division 2 speelt zich lang nadat het dodelijke virus zich over de wereld heeft verspreid af en heeft Wahsington D.C. als thuislocatie. De Amerikaanse hoofdstad wordt geregeerd door brute bendes en als nobele agent is het jouw taak om de orde terug te brengen in de stad. Dit tweede deel is in veel opzichten zeer vergelijkbaar met het eerste deel, maar bevat meer variatie binnen de groenere wereld en meer opties om jezelf te specialiseren. Spelers kunnen bijvoorbeeld kiezen uit drie speelstijlen, met bijbehorende krachtige wapens die goed van pas komen tijdens traditioneel pittige eindbaasgevechten. Qua content lijkt de game ook flink uit te pakken, met speciale co-op-missies en raids zelfs bij lancering.

Devil May Cry 5

Releasedatum: Lente 2019

Platform: PS4, Xbox One, pc

Deze nieuwe Devil May Cry werd vrij onverwachts aangekondigd tijdens de Microsoft-persconferentie. Director Hideaki Itsuno kwam zelf trots vertellen dat hij hard werkt aan een vijfde deel uit de serie en dat het de beste Devil May cry-game ooit wordt. De eerste beelden onthullen Nero als hoofdpersonage, een demonenjager die eerder in het vierde deel verscheen en zijn mechanische arm inzet tijdens gevechten. Dit laatste zorgt ongetwijfeld voor toffe nieuwe gameplay-elementen, zeker in combinatie met de actie uit de eerste trailer. Ook werd tot genoegen van veel fans Dante onthuld, de originele protagonist van de serie en de vermoedelijke tweede hoofdrolspeler in Devil May Cry 5.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

  • Hmm en multiplayer game vs een singleplayer game heel erg moeilij…… Devil May Cry 5 of course.
  • The Division 2 was 1 van mijn favorieten games, ik denk wel dat game op een moddervette game bak draaide met 1080 erin. Met mijn 7850 is het maar de vraag of de game draait.
  • Hmm voor een bedrijf dat kut gevonden word. Word het aardig gerepresenteerd in deze E3 battle . Ik had eigenlijk wel verwacht dat DMC 5 dit met gemak zou winnen van the division 2.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren